(P) Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă acasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 iunie 2020, 15:39

Părul este unul dintre atuurile oricărei femei; nu degeaba i se spune “podoaba capilară”. Un păr bine îngrijit te scoate în evidență înaintea oricărei ținute. De aceea, întreținerea lui constituie uneia dintre preocupările prioritare ale unei doamne sau domnișoare. În dulăpiorul “fermecat” cu siguranță că vom găsi o perie de îndreptat părul, o mască pentru par, cleme, agrafe, bentițe, uscător de păr și multe alte produse și accesorii. Diversitatea este importantă, dar contează și mai mult calitatea acestor produse. 

Care sunt instrumentele de îngrijit părul care nu trebuie să-ți lipsească de acasă? 

Știm că un șampon, un balsam sau o mască de păr ne ajută să ne menținem podoabă capilară sănătoasă și frumoasă. Cu toate acestea, nu doar produsele de îngrijire contribuie la acest aspect. Un set de perii ajută extrem de mult la buna îngrijire a părului tău, la fel cum o contribuție importantă o are și o perie de păr de calitate. 

Pentru femeile care își vopsesc părul nu este nimic mai util decât un set  pentru vopsit. Acesta include un recipient pentru pregătirea vopselei și diverse pensule pentru aplicarea ei pe păr. Celor care își doresc să își împletească părul mult mai rapid, un dispozitiv de împletit părul simplifică totul la maxim. 

Placa pentru ondulat părul sau ondulatoarele pentru acesta aduc un plus de confort pentru femeile care își doresc un păr bine ondulat. Accesoriile care însoțesc astfel de dispozitive îți permit să îți aranjezi părul în multiple forme. Coafura rezultată este una care te va scoate în evidență, indiferent dacă participi la o petrecere formală sau la una casual. 

Uscătorul pentru păr este un instrument care se găsește în orice locuință. Important este să alegi unul cu o putere de uscare mai rapidă și care să nu afecteze firele de par în timpul procesului. Peria termică cu capete interschimbabile îți oferă posibilitatea de a încerca diverse coafuri, de la cel mai simplu nivel și până la cel mai complex. 

Nu trebuie să îți lipsească placa de întins părul, mai ales dacă vrei să elimini firele de păr rebel din coafura ta. Pentru femeile care au părul puțin cam încâlcit, o perie specială de descâlcit este perfectă. Iar dacă îți dorești un păr cu totul și cu totul special, dispozitivul de creponat părul îți va fi mai mult decât util. 

Poți opta pentru dispozitivele combo, care îți permit să dispui de mai multe tipuri de dispozitive într-unul singur. Vei face economie de spațiu și de bani în acest fel. Desigur, caută întotdeauna cele mai fiabile produse, astfel încât să ai parte de calitate în ceea ce faci. 

Frumusețea părului cu cheltuială se ține? 

Dacă știi cum să alegi toate aceste instrumente, cu siguranță că nu vei avea mult de cheltuit. Poți alege top plăci de păr la prețuri foarte bune, atât timp cât știi unde să cauți și, mai ales, ce să cauți. Recenziile produselor sunt utile pentru că îți permit să afli și părerile altor utilizatori. De asemenea, caută doar acele instrumente potrivite îngrijirii părului tău. Și nu uita: un păr bine îngrijit  este un păr sănătos și frumos!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter