(P) Încălțăminte elegantă de primăvară pentru femei – Fii la modă!

De Unica.ro, pe

Atunci când primăvara începe să se strecoare încet-încet în jur, unul dintre cele mai evidente lucruri este că și omul trebuie să își adapteze ținuta acestor schimbări. Mai ales persoanele care nu se tem de frig și vor să fie în pas cu moda sunt cele care trec rapid la ținutele sofisticate potrivite primăverii, simțind astfel marea schimbare a anotimpurilor.

Cum să îți alegi pantofii pentru primăvară? 

Alegerea unor pantofi la modă este unul dintre cele mai importante aspecte pe care le iau în calcul femeile. 

Există persoane îndrăznețe care abia așteaptă să își pună în picioare sandalele odată cu trecerea anotimpului rece. Altele rămân la diverse variante de pantofi închiși sau deschiși, mai eleganți sau mai sport. Bineînțeles că sandalele sau pantofii cu toc sunt tipurile de încălțăminte care fac femeile să se simtă altfel, efectul versatil al acestora fiind recunoscut, însă nici o pereche de pantofi sport nu este de neglijat atunci când vrei să te simți confortabil într-o zi frumoasă de primăvară, mai ales dacă nu este vorba de mers la muncă. Pe lângă confort, ar trebui să arunci o privire și peste tendințele actuale, pentru ca alegerea pantofilor să fie una în pas cu moda. Nu este o necesitate pentru toată lumea, însă cu siguranță oferă o stare de bine să știi că încălțămintea ta este inedită din toate punctele de vedere. 

(P) Încălțăminte elegantă de primăvară pentru femei - Fii la modă!

Ce tipuri de pantofi sunt la modă? 

Pantofii cu toc au fost întotdeauna la modă și nu vor înceta să fie nici în viitor, cel mai probabil, însă de-a lungul timpului moda a adus în atenție și pantofii cu platformă. Mai mult decât atât, tendințele retro au început să reapară, iar acest tip de pantofi sunt din nou la modă astăzi. Mai mult decât atât, acestea au și avantaje față de alte tipuri de pantofi, deoarece în comparație cu tocurile înalte de aceeași înălțime, pantofii cu platformă nu obosesc picioarele și oferă un confort mai mare, deoarece înălțimea antepiciorului servește drept tampon. Astfel, experiența de purtare este și confortabilă, și plăcută estetic în același timp. 

Pantofii cu talpă plată sunt acei pantofi care păstrează confortul piciorului și sporescc stilul la modă, occidental. Aceștia sunt preferați mai ales de cei care doresc să adopte o ținută relaxantă, casual, putând fi purtați la cele mai lejere ținute de primăvară. 

Sandalele romane, cele preferate în culoarea pământului sau a cafelei, sunt acele sandale care au un aspect de mers desculț. Acestea sunt realizate de regulă din piele de căprioară și sunt accesorizate cu diverse bijuterii, pietre pentru a-și face remarcată prezența. Acestea reprezintă începutul adoptării ținutelor de vară, fiind preferate în zilele călduroase, spre finalul primăverii, pentru plimbări liniștite pe aleile parcului sau pentru ieșirile în oraș cu prietenii. 

Pentru că oricărei femei îi place să fie la modă, este important ca pantofii să fie aleși în consecință. Nicio pereche de pantofi nu este potrivită dacă nu combină o serie de aspecte atunci când sunt aleși: tendințe actuale, preferințe personale în materie de material, aspect, confort și altele asemenea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter