(P) Idei de modele de unghii cu gel în trend în 2020

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 15:55

O manichiură fresh este o metodă perfectă de a adăuga ceva în plus ținutei tale. Deși preferi de cele mai multe ori unghiile roz sau un roșu clasic, poți încerca uneori și ceva mai aventuros. De la detaliile chic subtile și până la modelele îndrăznețe, există ceva pentru toată lumea, în domeniul unghiilor cu gel.

  1. Unghii cu gel cu detalii grafice

Atunci când cauți modele unghii cu gel 2020 vei vedea că detaliile grafice sunt în topul tendințelor din domeniu. Alege culori contrastante pentru a face ca toate capetele să se întoarcă în direcția ta sau optează pentru nuanțe similare pentru un stil ceva mai pașnic. Poți încerca forme și modele simple pe care să le faci singură acasă, dar poți opta și pentru modele foarte complexe, pe care să le faci la salon.

  1. Unghii CD

Inspiră-te din moda anilor 90 cu unghii care seamănă perfect cu un CD, cu ajutorul gelurilor holografice. Acest aspect atrăgător se obține cu ușurință cu un pigment special format din mici particule reflectorizante. Poți aplica această tehnică pe manichiura french, înlocuind gelul alb de pe vârf cu pigment reflectorizant, sau poți alege orice altă bază decât nude pe care să aplici pigmentul. Sigilează totul cu gel transparent și manichiura este gata.

  1. Nude, alb și detalii minimaliste

Detaliile minimaliste sunt în trend nu doar în domeniul amenajărilor interioare ci și în nail art. Expresia less is more se aplică în prezent în toate domeniile de activitate și unghiile nu fac excepție. Păstrează lucrurile simple cu o baza nude și un lac transparent peste unghiile bine întreținute și adaugă un strop de alb la una sau două unghii, după cum dorești, pentru o manichiură de bun gust, perfectă pentru birou.

  1. Perle și unghii sidefate

Tendința unghiilor perlate se dezvoltă de ceva timp. Cel mai mare avantaj al acestei tendințe este faptul că aceste unghii sunt foarte elegante. Dacă dorești ceva luxos, aplică perle fizice pe unghii. În funcție de cât de îndrăzneață ești, dar și de ocazia la care vei etala unghiile, poți lipi câte una pe fiecare unghie la cuticulă sau să îți acoperi complet unghiile cu o nuanță sidefată. Cu toate acestea, dacă vrei ceva puțin mai subtil, atunci o nuanță sidefată cu aspect de perle, în culoarea acestora sau nude, este cea mai bună alegere.

  1. Unghii Gingham

Unghiile Gingham par să fie peste tot în acest moment, iar trendul pare a fi ascendent. Imită populara țesătură cu carouri pe vârfurile degetelor pentru a ieși în evidență utilizând culorile preferate. Aceste unghii nu sunt minimaliste și nu se potrivesc tuturor persoanelor, dar dacă te identifici cu stilul acesta, cu siguranță vei atrage rapid atenția asupra unghiilor tale.

  1. Unghii Zigzag

Unghiile în zigzag, uneori cunoscute sub numele de chevron, pot părea complicate, dar sunt relativ ușor de recreat acasă! Cu doar două nuanțe de bază, niște bandă lipicioasă și un pic de răbdare, vei putea obține această manichiură retro foarte ușor și rapid.

  1. Unghii cu efect de marmură

Crezi sau nu, blatul de marmură la care visezi pentru bucătăria ta este de fapt o inspirație perfectă pentru manichiură! Tendința sofisticată este foarte ușor de recreat cu ajutorul unuia dintre numeroasele videoclipuri DIY online. Poți încerca pe o singură unghie sau poți încerca să reproduci efectul de marmură pe toate, în funcție de rezultatele pe care le obții la primele încercări, dar și în funcție de preferințe.

  1. Animal Print

Unghiile animal print sunt unele dintre acele tendințe care nu par să se demodeze niciodată. În timp ce un print clasic de leopard sau ghepard este întotdeauna o alegere sigură, poți încerca și cele mai noi tendințe în domeniu și anume imprimeurile care imită pielea vacilor. Celebrități precum Ariana Grande și Kendall Jenner s-au afișat în nenumărate rânduri cu astfel de unghii la evenimente importante.

Acestea sunt unele dintre cele mai căutate modele de unghii în 2020 iar dacă vrei să fii în trend, poți identifica stilul cu care ești compatibilă. Cele mai multe dintre ele sunt ușor de reprodus acasă și ai nevoie doar de cele mai bune materiale și instrumente pentru nail art pentru a le crea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter