(P) Huawei Happy Week: Descoperă cele mai inovatoare produse și cele mai atractive reduceri

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 ianuarie 2021, 14:49

Permite-ți să zâmbești și să îți faci un cadou special cu prilejul Huawei Happy Week! Descoperă device-uri de ultimă generație la prețuri imbatabile. Campania Huawei Happy Week se desfășoară în a treia săptămână a fiecărei luni, prima ediție fiind valabilă în perioada 15-21 ianuarie. Vă mai amintiți de căștile HUAWEI FreeBuds Studio & HUAWEI FreeBuds Pro, capabile să anuleze zgomotele de până la 40 dB, recomandate într-un articol anterior Unica? Ei bine, luna aceasta le puteți cumpăra la un preț special, alături de PC-uri, tablete, smartphone-uri, smartwatch-uri și alte accesorii, care sunt disponibile  cu discounturi de până la 40%. Huawei Happy Week se desfășoară atât online, pe www.huaweimobilestore.ro, cât și în magazinele fizice Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City. 

În luna ianuarie, produsele pe care le poți achiziționa la prețuri de nerefuzat sunt variate. Alegerile noastre pentru luna ianuarie sunt însă HUAWEI WATCH GT2 Pro și HUAWEI WATCH FIT. Cele două dispozitive beneficiază de o reducere importantă, de 20% la achiziționare. Discountul se aplică prețului recomandat de vânzare al HUAWEI WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv prețului recomandat al smartwatch-ului HUAWEI WATCH FIT, de 499 lei. Cu un cadran din safir rezistent la uzură, îmbinat cu o ramă din titan, design-ul ușor, dar solid al HUAWEI WATCH GT 2 Pro ne-a cucerit. Reprezintă echilibrul perfect dintre artă și tehnologie. Acesta poate să monitorizeze calitatea somnului tău, dar și saturația oxigenului din sânge. Totodată, dispune de 100 de moduri sportive, pentru a te ajuta să te menții în formă indiferent de anotimp. În plus, poți asculta muzică la el. Ce îți poți dori mai mult? 

(P) Huawei Happy Week: Descoperă cele mai inovatoare produse și cele mai atractive reduceri

Și HUAWEI WATCH FIT este o alegere excelentă, susținută de Raluca Hagiu, mai ales dacă ai un stil de viață activ. Îți poți personaliza funcțiile de pe ecran în funcție de preferințe și de interese. Cu acest smartwatch nu doar că vei avea un aspect sofisticat și modern, dar vei avea și un partener de antrenamente inteligent, care îți oferă statistici, analize profesioniste și îndrumări de specialitate indiferent de sportul pe care alegi să îl practici. Descoperă și restul ofertelor din cadrul HUAWEI Happy Week în lista de mai jos: 

HUAWEI P40 lite, smartphone-ul echipat cu o cameră principală de 48 MP, este disponibil în cadrul campaniei Huawei Happy Week cu un discount de 10% al prețului de vânzare recomandat de 999 lei

HUAWEI P Smart 2021, cu baterie generoasă de 5.000 mAh, poate fi achiziționat cu aceeași reducere, de 10%, aplicată prețului de vânzare recomandat de 899 lei. 

HUAWEI FreeBuds Studio răspund celor mai exigente cerințe audio cu ajutorul sistemului dinamic inteligent Active Noise Cancellation. Acestea pot fi achiziționate în perioada campaniei cu o reducere de 10% a prețului recomandat de vânzare de 1.299 lei 

HUAWEI FreeBuds Pro, care dispun de asemenea de tehnologia Active Noise Cancellation, au un discount de 10% al prețului recomandat de vânzare de 999 lei.

Ochelarii inteligenți HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II, confortabili, ușor de integrat în orice ținută și prevăzuți cu proprietăți acustice de ultimă generație, sunt disponibili în intervalul 15-21 ianuarie cu un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat de 1.499 lei. 

Cântarul inteligent HUAWEI Body Scale, pentru a te menține tot timpul în formă, este și el disponibil în intervalul campaniei la un preț special, cu 40% mai mic decât prețul de vânzare recomandat de 149 lei.  

De asemenea, pentru HUAWEI Matebook D14 și HUAWEI Matebook D15, poți beneficia de un cadou surpriză la achiziția dispozitivelor din magazinele fizice sau online Huawei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter