(P) Gina’s curls – bucle afro pentru un look exotic și îndrăzneț

De Unica.ro, pe

Volumul părului depinde foarte mult și de calitatea și structura firului de păr. În general persoanele cu părul drept își doresc bucle frumoase și rezistente, fie ele mai lejere sau mai dese și mai strânse. Însă acestea sunt foarte greu de menținut când firele de păr sunt drepte, fiind de obicei nevoie de programări la salon și de aplicarea multor produse de fixare a coafurii. Însă, cu ajutorul ondulatorului Gina’s, poți obține rezultate profesionale, de durată, în confortul propriei tale case.

Buclele afro – o coafură care-ți dă încredere

Cu un aspect asemănător unei coame de leu, buclele afro sunt alegerea ideală când vrei să te simți feroce. Acest tip exotic de coafură te duce cu gândul la o plajă cu nisip auriu, captând razele soarelui într-un un bronz perfect, la mirosul mării învăluindu-te și la briza care-ți trece printre bucle, oprind parcă timpul în loc. Pentru a obține aceste bucle radiante ai nevoie de un ondulator subtire pentru bucle afro și poți da startul la a te juca cu șuvițele tale.

Nimeni nu își dorește un păr lipsit de viață, podoaba capilară fiind primul lucru căruia îi poți aduce schimbări rapide și look-uri diferite. Ondulatorul roz Gina’s este arma secretă din arsenalul oricărei femei. Tija de titan de 7mm este extrem de  subțire.

Materialele calitative din care este confecționat ondulatorul, te vor ajuta să obții cele mai spectaculoase bucle. În funcție de grosimea părului tău, poți seta temperatura necesară și odată finalizate buclele, este timpul să uimești lumea, pășind cu încredere prin mulțime.

Ocazii diferite cu bucle potrivite

Buclele afro se potrivesc oricărei ținute și sunt în vogă. Tija de titan a ondulatorului de la Gina’s este foarte rezistentă și se încălzește rapid. Acest ondulator conferă totodată strălucire buclelor și cu siguranță va deveni rapid gadgetul tău preferat.

Buclele rezistă până la trei zile și sunt metoda ideală de a arată senzațional fără să depui prea mult efort. Fie că ai un eveniment special sau pur și simplu vrei să întorci toate capetele pe stradă, buclele afro sunt trendy și se potrivesc oricărei situații.

Părul tău rebel este de acum un capitol încheiat. Nu mereu ai timp să îl îmblânzești și câteodată nici ție nu îți vine să crezi cu ce păr te-ai putut prezenta în societate. Folosind ondulatorul Gina’s, timp de trei zile șuvițele tale vor sta locului, iar coafura ta va arăta impecabil. Tot ce trebuie să faci e să te joci cu aceasta “baghetă” magică și cu timpul vei deveni cel mai bun magician al părului tău.

Acest ondulator vine și cu o mănușă inclusă, gratuit, fiind un aliat care te va proteja. Cu un design modern, ecran LCD, afișaj digital și o garanție de 2 ani, ondulatorul unic Gina’s va deveni cel mai bun prieten părului tău, fiindu-ți greu să te mai întorci la coafura ta naturală. Buclele afro vor atrage toate privirile și vor deveni accesoriul tău preferat, făcându-te să te redescoperi și să te îndrăgostești din nou de tine. 

Pentru mai multe detalii, accesează ginas.ro sau ia legătura cu personalul magazinului online.

 

Contact Gina’s

Str. Pandurilor, nr. 42, Rădăuți, Suceava

salut@ginas.ro

0736 166 221

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter