(P) Ghid de cumpărare: Sandale pentru bărbați din piele naturală

De Unica.ro, pe

Sandalele sunt singurele încălțări ce permit picioarelor aerisirea după care oricine tânjește într-o zi caniculară de vară. Moda masculină în materie de sandale a evoluat în asemenea măsură încât un bărbat se poate încălța în sandale nu numai pe plajă, ci și în oraș, păstrându-și ținuta casual elegantă. Iată după ce trebuie să te ghidezi astfel încât să îți cumperi sandalele care îți vor oferi atât o apariție frumoasă cât și confortul pe care ți-l dorești în acest sezon călduros.

Cele mai în vogă modele de sandale

Dacă în cazul sandalelor pentru femei modelele de sandale sunt mult mai variate și pot fi purtate și la ținute elegante, sandalele pentru bărbați sunt numai pentru ținutele casual. Cu toate acestea, în funcție de modelul lor și purtate cu anumite ținute, poți obține un look casual elegant și degajat.

  • Sandalele în stil flip-flops sau șlapi sunt ideal de purtat în vacanțe, sunt usor și rapid de încălțat și comode. Mai mult, dacă optezi pentru un material de calitate, precum pielea naturală și dacă sandalele au benzi late cu catarame, acestea vor putea fi purtate pentru o plimbare ziua în oraș.
  • Sandalele ce păstrează designul pantofului loafer, dar oferă ceva mai multe aerisire piciorului sunt varianta ideală pentru a îți păstra lookul casual și degajat.
  • Sandalele de drumeție și de plimbare nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat, iar modelele și culorile sunt atât de variate încât cu siguranță se potrivesc indiferent care este stilul tău vestimentar preferat.

Cum alegi sandalele potrivite?

Atunci când pornești în căutarea sandalelor perfecte, trebuie să ai în vedere câteva aspecte pentru a te asigura că faci alegerea potrivită. În categoria de sandale bărbătești de la UrbanShoes vei găsi o mulțime de modele ce pot fi purtate atât în concediu cât și în cadrul unui prânz relaxant în compania colegilor de la birou.

  • În primul rând trebuie să te decizi pentru ce le cumperi. Acest lucru este esențial atunci când vrei să decizi modelul sandalelor. Dacă vrei să le porți la plajă în vacanță poți să alegi o pereche de sandale tip șlapi sau flip-flops. Acestea însă nu se potrivesc la o ținută casual de oraș, caz în care merg mai bine sandalele cu catarame sau în stilul lofers.
  • Ai în plan să îți petreci mare parte din vară pe trasee montane, pentru a respira aer curat, evitând astfel căldura orașului? În acest caz, o pereche de sandale sport îți vor oferi suportul și confortul pe care îl cauți astfel încât experiențele tale montane să fie cât mai plăcute. 
  • Stilul tău vestimentar este un alt factor decisiv atunci când îți cumperi o pereche de sandale. Dacă în șifonierul tău pantalonii scurți de jeans sunt predominanți, atunci cel mai bine ar fi să alegi o pereche de sandale din piele, cu catarame masive, confortabile și calitative. Altfel, dacă ești adeptul pantalonilor lungi de in și a cămășilor răcoroase, atunci o pereche de sandale din piele întoarsă, în nuanțe de maro sau crem sunt alegerea potrivită. 
  • Cât de mult vrei să arăți din piciorul tău este un alt factor de luat în considerare. Vei găsi pe piața sandalelor bărbătești modele cu degetele la vedere, dar și cu degetele acoperite. 

Avantajele sandalelor de calitate

Atunci când îți cumperi o pereche de sandale, indiferent de modelul lor sau locurile în care vrei să le porți, calitatea lor superioară este un criteriu decisiv. 

  • Dacă vei purta o pereche de sandale bărbătești din piele naturală vei avea un look stilat și admirat datorită faptului că pielea naturală este un material ce denotă stil și eleganță.
  • În cazul sandalelor pentru drumeție sau plimbare, piciorul va avea parte de confort și susținere, iar talpa va amortiza șocurile plimbărilor pe asfalt sau pe teren mai accidentat.
  • Tendința de a purta sandalele cu șosete a apărut din nevoia de a proteja piciorul de răni. În cazul unor sandale calitative, cusăturile sau cataramele nu vor jena piciorul, acestea putând fi purtate fără probleme pe piciorul gol.

Astfel, alege cu încredere o pereche de sandale de calitate pentru acest sezon! Purtate cu o pereche de pantaloni scurți, trei sferturi sau chiar lungi, din jeanși și cu o cămașă de in răcoroasă, sandalele sunt cele care te vor ajuta să experimentezi căldura verii cu plăcere, cu relaxare și confort. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter