(P) FOREO – cel mai vizualizat brand de skincare pe TikTok

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 iunie 2021, 10:42

Brand-ul suedez FOREO specializat în tehnologia frumuseții pielii își consolidează poziția Nr 1 ca fiind cel mai “HOT” instrument de îngrijire al pielii de pe planetă.

Cu 2 miliarde de descărcări și ajungând la 689 de milioane de utilizatori aparent peste noapte, TikTok este rețeaua de social media cu cea mai rapidă creștere vreodată. Utilizatorii aplicației se ghidează după influencers care sunt deja reprezentativi pe TikTok. Acești “skinthusiasts” urmăresc influencers favoriți pentru a fi la curent cu tot ce apare nou în materie de skincare. Utilizatorii care fac parte din generația Millennials sunt pasionați de tot ce înseamnă tehnologie și inovație, știind într-adevăr ceea ce își doresc, în acest moment își doresc – FOREO, propulsând brandul suedez pe locul 1 global în topul produselor de skincare, datorită numărului uriaș 160,200,000 de vizualizări pe TikTok.

Fondat de vizionarul Filip Sedic, FOREO a recreat și remodelat peisajul industriei în materie de frumusețe în ultimii 8 ani. Acest brand premium este bine cunoscut datorită celor trei “eroi”: LUNA 3, UFO 2 și BEAR, dispozitive portabile drăguțe, dar foarte puternice, care împachetează un regim serios, oferind o gamă completă de îngrijire în doar 6 minute. Cel mai cunoscut produs LUNA 3, cu cea mai moale și antibacteriană perie de silicon din lume, oferă o curățare profundă, dar delicată, asigurându-vă că bariera pielii rămâne sănătoasă și intactă. Combinat cu UFO 2, un desăvarșit premiat campion facial, și cu BEAR, dispozitivul de tonifiere facială cu microcurent, pielea ta devine tânără și strălucitoare în câteva minute.  

 FOREO a creat o serie de produse inovatoare care nu numai că au revoluționat lumea frumuseții, dar au propulsat însăși categoria beauty-tech-ului la un alt nivel. Chiar numele FOREO devine un sinonim pentru un „instrument de îngrijire a pielii” – asta spune multe. Ceea ce știam pentru o vreme este acum confirmat și susținut de 160.200.000 de vizualizări pe TikTok la nivel global.

(P) FOREO – cel mai vizualizat brand de skincare pe TikTok

Cele mai recente cercetări ale companiei arată că produsele FOREO funcționează în continuare fără cusur chiar și după 8 ani de utilizare și totodată arată la fel de frumoase și curate ca cele noi, având o durată de viață a bateriei uimitoare. Astfel, aceste instrumente inteligente de tehnologie a pielii vă vor economisi nu doar timp, ci și bani, deoarece această investiție pe termen lung este una profitabilă în bunăstarea ta, iar vizitele lunare costisitoare la spa și clinici vor deveni un subiect de domeniul trecutului.

„FOREO a combinat știința și natura pentru a reproduce experiențe profesionale uimitoare de îngrijire a pielii și pentru a plasa viitorul tehnologiei în materie de frumusețe în propriile mâini, chiar din confortul casei tale. Simplu de utilizat, aceste produse de skin-tech transformă rutina de îngrijire a pielii într-un proces de îngrijirea de sine, oferindu-ți un moment de atenție și creând o experiență imersivă de 360 de minute, oferind în același timp rezultate premium și asigurându-te că te vei bucura de proces. Scopul FOREO a fost pur și simplu să facă o diferență vizibilă în viața de zi cu zi a oamenilor, cu o inovație reală, mai degrabă decât pur și simplu urmărind orice hype și astfel s-a născut propriul nostru TESLA.”, explică Trupcevic.

El concluzionează: „Destul de interesant, FOREO beneficiază de fapt de toate caracteristici clasate în „cele mai vizionate instrumente de îngrijire a pielii din lista TikTok” și le împachetează în trei dispozitive super drăguțe, dar puternice, compacte în design și de neegalat în tehnologia, calitatea și durabilitatea lor inovatoare, care iti ofera un tratament complet, personalizat în doar câteva minute, făcând din FOREO un campion absolut de îngrijire a pielii, care te va pune la volanul celei mai electrizante experiențe de îngrijire a pielii simțite vreodată ! ” 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter