(P) Fertilovit – cea mai completă gamă de fertilitate pentru femei și bărbați

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 iunie 2020, 12:34

Îți dorești o sarcină ușoară și sănătoasă indiferent de vârstă sau complicații? Ce este Fertilovit?

Fertilovit reprezintă programe de nutriție special concepute de specialiști pentru a oferi aportul necesar de micronutrienți esențiali care ajută la creșterea fertilității în perioada de planificare a sarcinii.

Gama Fertilovit se adresează cuplurilor pentru creșterea fertilității!

Fertilovit se adresează bărbaților care întâmpină diferite condiții legate de fertilitate, îmbunătățește spermatogeneza și funcțiile testiculare, crește libidoul și fermitatea erectiilor cât și calitatea și cantitatea lichidului seminal. Fertilovit oferă de asemenea suport femeilor care își planifică sarcina și sunt minuțios elaborate în funcție de necesitățile acestora în special în cazul endometriozei, sindromului ovarelor polichistice, tiroidei autoimune sau femeilor care își doresc să conceapă după vârstă de 35 de ani.

Fertilovit este realizat în conformitate cu principiile ortomoleculare și reprezintă suportul nutrițional optim în managementul fertilității feminine și masculine ce poate fi administrat înainte de preconceptie chiar și pe perioada inseminării FIV sau ICSI.

Cui se adresează Fertilovit?

Specialiștii companiei Gonadosan au elaborat asfel programe de nutriție Fertilovit, care să ofere aportul necesar de micornutrienți, vitamine și minerale cu concentrații optime, cuplurilor care întâmpină dificultăți în concepție sau menținerea sarcinii.

Femeile pot deveni mame chiar și după vârstă de 40-45 ani, dintre factorii care determină apariția unei sarcini cât mai rapid amintim: dacă starea de sănătate a organismului le permite, gradul de fertilitate și sănătatea rezervei ovariane sunt corespunzătoare obținerii și menținerii unei sarcini normale.

În cazul bărbaților, aceștia pot fi fertili până la vârste mai înaintate însă și la ei există factori ce pot influența calitatea lichidului seminal cum ar fi consumul excesiv de alcool, fumatul, sedentarismul. În aceste situații calitatea și cantitatea materialului genetic este de asemenea influențată negativ. De aceea specialiștii recomandă pentru maximizarea rezultatelor combinarea suplimentelor cu terapiile de specialitate cu alimentația și un stil de viață sănătos.

Fertilovit vine ca suport în susținerea funcțiilor organismului cu micronutrienți, antioxidanți, vitamine și minerale care pe lângă igienă, alimentație și stil de viață să vă ajute în creșterea fertilității și obținerii unei sarcini ușoare.

Fertilovit pentru femei – Creșterea fertilității, țesutului matern și dezvoltarea armonioasă a copilului!

Fertilovit F35 dedicat femeilor cu vârstă peste 35  de ani care își doresc să conceapă. Fertilovit F35 oferă concentrații mari de acid folic și antioxidanți complementar micronutrientilor, vitaminelor și mineralelor pentru a oferi suportul optim în reglarea hormonală și dezvoltarea optimă a ovocitului până la maturizare și obținerea sarcinii.

Fertilovit F PCOS se adresează femeilor cu sindromul ovarelor polichistice sau rezistență la insulină, care întâmpină dificultăți în concepere și menținerea sarcinii. Fertilovit F PCOS ajută la ameliorare stărilor de disconfort și reglează metabolismul insulinic astfel încât funcțiile ovariene să fie mult îmbunătățite.

Fertilovit F THY  oferă necesarul de micronutrineti esențiali în cazul femeilor cu tiroidă autoimună care își doresc să conceapă. Programul este astfel conceput încât să răspundă nevoilor organismului în perioada preconcepțională și concepțională și să ofere suport dezvoltării optime a copilului. Formulă aceasta nu conține iod.

Fertilovit F ENDO pentru perioada preconcepțională și concepțională în cazul femeilor cu endometrioză. Formula special realizată de specialiști răspunde necesităților din perioada de pregătire a sarcinii prin reglarea metanolismului hormonal și creșterea fertilității.

Fertilovit For2 este dedicată sănătății și bunăstării mamei și copilului. Complexul de micronutrienți ajută în dezvoltarea optimă a țesutului matern și dezvoltarea armonioasă a fătului.

Conform specialiștilor, aproximativ 1 din 7 cupluri se confruntă cu diferite disfuncții efectile și condiții ce afectează fertilitatea. Una din cauzele principale ale infertilității masculine este reprezentată de calitatea scăzută a spermei, morfologia lichidului seminal și capacitatea redusă a spermatozoizilor de a ajunge la o dezvoltare normală și fecundare.

Care sunt produsele Fertilovit pentru îmbunătățirea fertilității masculine și spermogramei?

Fertilovit M Plus – produs dedicat fertilității masculine și susținerea funcțiilor testiculare, libidoului, fermității erecțiilor și îmbunătățirea spermatogenezei.

Fertilovit MT – pe lângă stimularea funcțiilor sexuale și creșterea fertilității ajută la obținerea unei cantități și calități crescute a lichidului seminal – reprezentat în special de motilitatea, morfologia și mobilitatea spermatozoitilor.

De ce Fertilovit?

– sunt produse de calitate premium ce respectă cele mai riguroase criterii de calitate și tehnologie din Germania

– produsele sunt indicate inclusiv vegetarienilor

– au o asimilare maximă la nivelul organismului

– sunt utilizate cu succes în cele mai renumite clinici de fertilitate din Europa

– oferă un suport maxim începând din perioada preconcepțională până în primul trimestru de sarcină

– oferă concentrații mari de acid folic, element indispensabil dezvoltării naturale și sănătoase a sistemului nervos al fătului ce previne de asemenea malformațiile de tub neural

– produsele conțin inozitol, magneziu, seleniu cu formule biocompatibile cu genomul uman și asimilare integrală ce optimizează funcția tiroidiană astfel încât crește fertilitatea și susține evoluția normală a sarcinii

– Fertilovit oferă vitamine și minerale ce ajută în stimularea fertilității feminine și masculine precum Vitamina B12, vitamina D elemente esențiale în perioada de preconceptie până în primul trimestru de sarcina.

Fertilovit și alimentația în perioada pregătirii sarcinii

Asistența medicală și nutrițională este esențială încă din perioada preconceptională. Aceasta este baza unui organism sănătos împreună cu o gândire pozitivă, de aceea majoritatea cuplurilor care își doresc să conceapă este recomandat să acorde mai multă atenție acestor aspecte.

Experții în Obstetrică-Ginecologie recomandă să alegeți un stil de viață echilibrat și să vă concentrați de asemenea pe o absorbție adecvată a micronutrienților, vitaminelor și mineralelor oferiți de Fertilovit pentru a vă bucura de creșterea fertilității și de o sarcină ușoară și sănătoasă fără complicații.

Mii de cupluri au reușit să își întemeieze o familie cu suportul oferit de Fertilovit!

Fertilovit este unul dintre cele mai utilizate programe de nutriție utilizat în clinicile de fertilitate din Europa și chiar din România. Specialiștii au ales Fertilovit așa că acesta poate reprezenta alegerea optimă și pentru dvs. astfel încât să vă bucurați de o sarcină normală și sănătoasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter