(P) Exemple de diferite tipuri de manichiură

De Unica.ro, pe

Cel mai dificil lucru pentru a avea o manichiură frumoasă va fi alegerea tipului dorit, deoarece exista multe tipuri de manichiură. 

După ce vă asigurați că aveți un kit unghii potrivit, trebuie să vă hotărâți ce tip de manichiură vă doriți. Iată câteva dintre cele mai comune:

Unghii naturale

Dacă vă plac unghiile naturale, nu trebuie să vă puneți unghii false. Profitați de propriile dvs. unghii pentru a vă face manichiura cea mai originală. Este necesar să aveți grijă de ea pentru a putea avea în continuate unghii frumoase, dar este la fel de simplu ca și luarea în considerare a anumitor rutine de frumusețe zilnice.

 Unghii cu gel

Pentru a obține finisajul acestui tip de manichiură, se folosește un lac de unghii gel care se uscă sub lumină ultravioletă. Puteți da unghiile cu gel cât doriți, ele vor fi mai flexibile și mai naturale decât alte tipuri de unghii false. De obicei, rezistă până la 2 săptămâni, dacă  sunt bine îngrijite. 

Unghii acrilice

Se utilizează un polimer pulbere pentru a crea un strat de plastic care poate fi vopsit în toate culorile existente. Lacurile acrilice au o durată de viață mai lungă, deși acestea trebuie aplicate cu atenție, astfel încât rezultatul să fie optim. În plus, fără precauții adecvate, există riscul deteriorării unghiei.

Unghii de porțelan

Unghiile de porțelan sunt mai dure decât alte tipuri de unghii false, ceea ce le face mai rezistente la șocuri. Ca și manichiura cu gel, aceasta depinde de viteza cu care crește unghia, ceea ce va crea un gol la bază.

Manichiură permanentă

Dacă doriți un design care durează până la 3 săptămâni, mergeți la salonul de înfrumusețare și faceți-vă o manichiură permanentă. O opțiune intermediară sunt lacurile semi-permanente.

Cum vă puteți realiza unul dintre aceste tipuri de manichiură?

Căutați modele pentru a vă face unghiile? Vă propunem o selecție variată pentru a vă inspira cu orice ocazie: de la eleganța și sobrietatea manichiurii franțuzești până la creativitatea nebună a tendinței nail art. 

 

Un clasic câștigător: manichiura franțuzească

Este unul dintre acele tipuri de manichiură de bază folosite de-a lungul anilor și vor rămâne întotdeauna de succes. Este un model de unghii foarte elegant, natural și simplu de făcut la domiciliu.

Deși poate fi făcută din mai multe culori diferite, cea tradițională este cu margine albă, iar baza unghiilor are o nuanță de roz deschis sau transparentă.

Atunci când imaginația are frâu liber, pot apărea idei inovatoare ca manichiura franțuzească inversă. În acest design, în loc să se dea cu lac marginea superioară a unghiei, se dă cu lac interiorul, adică zona cuticulelor. Este cu siguranță o manichiură diferită. Îndrăzniți să v-o faceți? 

Unghii de culoare simplă: simple, dar eficiente

Manichiurile simple sunt cea mai rapidă și ușoară optiune de a da o pată de culoare unghiilor. Și, în ciuda simplității sale, este un design bun pentru orice ocazie.

Alegeți culoarea care vă place cel mai mult sau care se potrivește cu ținuta pe care o purtați. Amintiți-vă: mai întâi aplicați un strat de bază într-o culoare neutră sau transparentă, încă două straturi cu lacul pe care îl alegeți și un ultim strat transparent pentru a finisa manichiura.

Unghiile cu dungi: cea mai ușoară variată nail art

Dungile marinărești sunt întotdeauna la modă. Verticale, orizontale, în diagonală, în zig-zag etc. Există tot atâtea posibilități ca și ideile care ne vin în minte. Dacă acest design pare prea simplu, îl puteți complica cu diferite modele geometrice: triunghiuri, romburi, pătrate etc.

Pentru ca liniile să fie complet drepte, puteți folosi autocolante care acoperă partea pe care nu doriți să o dați cu lac. În caz de urgență puteți utiliza bandă adezivă.

Bulinele pot ajunge pe unghiile voastre

Și cum ar putea fi altfel … faceți-vă buline pe unghii. Bulinele sunt una dintre acele tendințe măgulitoare și mereu la modă. Puteți să vă faceți buline direct pe unghiile nedate cu lac (cu un strat de bază, desigur) sau pe o culoare care contrastează cu lacul pe care îl veți folosi pentru bulinele mici.

Pentru ca acest design să arate bine pe unghii, trebuie să aveți instrumentele potrivite. Puteți utiliza o pensulă foarte subțire pentru a desena punctele. 

Puteți să vă faceți pe unghii orice model vă place, acestea sunt doar câteva exemple de manichiură. Important este însă, să aveți kitul de unghii potrivit. Acesta poate fi achiziționat simplu și rapid intrând pe nailsup.ro. Mult succes la realizarea unei manichiuri speciale!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter