(P) ELGON – vopseaua vedetă din România!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 aprilie 2021, 16:15
Culori vibrante, păr strălucitor și vizibil hidratat? Da! Acestea sunt elementele cheie care alcătuiesc gama pentru vopsirea profesională a părului de la Elgon - Moda & Styling. Știm că nu este ușor să găsești produse potrivite pentru părul tău dificil dar mai ales să găsești o culoare care să te definească cu adevărat!

Așadar, Elgon îți vine în ajutor cu nuanțe spectaculoase care nu doar oferă părului tău o culoare impecabilă ci îi aduce și beneficii multiple precum: hidratare, hrănire și restructurare, in interiorul firului de par.

ELGON, exclusiv prin Beautyone deține o gamă variată de produse și tratamente profesionale pentru colorarea și îngrijirea părului. Toate produsele ELGON conțin ingrediente atent selecționate, precum acid hialuronic, keratină vegetală, extract de goji sau extract de ceai roșu, oferind astfel o îngrijire unică pentru orice tip de păr.

produse elgon

În România, vopseaua Elgon poate fi găsită în numeroase saloane de înfrumusețare care o utilizează cu succes și care cu ajutorul acesteia obțîn rezultate spectaculoase pentru clientele lor. Mai mult, numeroase persoane din lumea mondenă au ales să utilizeze vopseaua Elgon fiind impresionate de rezultat după fiecare procedură de colorare.

elgon

Carmen Brumă se numără printre vedetele din România care oferă părului său o îngrijire aparte datorită buclelor perfecte pe care trebuie să le mențină mereu “on point”. Carmen alege să își mentina culoarea cu ajutorul vopselei Moda & Styling ce are la baza aminoacizi și este formulată cu Silker Complex3, un complex cu proteine din mătase care asigură o culoare permanentă de lungă durată ce oferă strălucire părului, îl fortifică și îl hidratează. Mai mult, Carmen foloseste tratamentul de restructurare intensă Elgon Luminoil, tratament în 3 pași simpli care hidratează părul în profunzime si lasa un păr perfect hidratat și o culoare uimitoare.

Știm că blondul rece este cel mai pretențios și are nevoie de o îngrijire complexă pentru a-i ține culoarea și tonurile în frâu. De aceea, Xonia alege mereu gama de colorare Moda & Styling pentru menținerea nuanței de blond special. De ce? Pentru că una dintre tehnologiile pe care Elgon o introduce în compoziția vopselei este Super Polymer. Această tehnologie menține culoarea în interiorul firului de păr și îmbunătățește calitatea părului astfel încât blondurile reci sau blondurile speciale să nu mai fie o problemă.

Să nu uităm că Elgon vine cu tehnologii unice pentru un păr vizibil mai sănătos și hidratat, de aceea stilista Adina Buzatu este îndrăgostită de vopseaua Moda & Styling pentru propietațile de restructurare și menținere a părului sănătos și strălucitor. Nuanța Adinei este obținută cu usurință datorită sistemelor de colorare oferite de Elgon.

Adina Buzatu

De asemenea, Cătălina Grama (Jojo) alege Elgon pentru a-și putea menține blondul luminos, stralucitor, si părul perfect hidratat. Mai mult, actrița foloseste tratamentele de îngrijire din gama Elgon Luminoil și Refibra, ideale pentru părul ei, deoarece îi oferă un BOOST de hidratare, hrănire și maleabilitate.

jojo recomanda elgon

Ce aduce diferit vopseaua Moda & Styling este tehnologia Redoxinei 2.0 în produsele sale. Un ingredient activ compus din molecule de keratină vegetală și acid hialuronic. Redoxina 2.0 hidratează intens părul, cât și scalpul, oferind rezistență și durabilitate structurii, maleabilitate și strălucire.

Fie ca sunt schimbari radicale de look, blonduri speciale, balayage sau doar acoperire de fire albe, vopseaua Elgon protejeaza firul de par inca din timpul procesului de vopsire si lasa un par echilibrat si matasos…iar culoarea este durabila si cu o strălucire tridimensională.

Tu ce mai aștepti?
#AskForElgonNow în salonul preferat!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter