(P) Descoperă parfumurile din gama Vivarea pentru femei sau bărbați

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 iulie 2021, 14:40

Vivarea este o gamă de parfumuri frumos realizate, create cu detalii rafinate și fabricate cu atenție la perfecțiune.

Toate produsele Vivarea sunt create într-un mod care să satisfacă întotdeauna clienții, cu parfumuri impecabile și o calitate excelentă a ambalajului.

Vivarea se asigură că urmărește ultimele tendințe ale pieței și le încorporează în diferite produse, astfel încât să rămână relevanți pentru clienții de toate tipurile. Fiecare parfum se potrivește unui tip de personalitate, așadar te invităm să-l descoperi pe cel potrivit pentru tine!

Le Paon Vivarea este creat de casa de parfumuri Zafaran și a fost lansat în 2017. Puternic și senzual, bogat dar fresh, acest parfum îmbină aromele florale și fructate, având un miros dulce și ușor condimentat.

Este un parfum arabesc unic, un simbol al senzualității, feminității și erotismului bogat, plin de nuanțe, al unei femei.

Esență lasă un miros persistent, care poate dura între 6 – 12 ore, în funcție de pH-ul pielii purtătorului.

Dincolo de faptul că are o compoziție care are la baza note ce au cucerit Occidentul, un plus îl reprezintă și designul elegant al sticluței, fiind concepută pentru doamnele distinse, care apreciază rafinamentul.

Esența de parfum persistă destul de mult pe piele, așa că nu necesită mai multe aplicări. Cantitatea de produs este generoasă, 100 ml, parfumul putând fi folosit o perioadă mai lungă de timp.

Note de top: fructate

Note de mijloc: florale, liliac, mosc

Note de bază: vanilie, mosc

Mirosul suav al parfumului oriental Veronica de la Vivarea va duce orice femeie în regatul trandafirilor înfloriți, unde domnește în aer dulceață aromelor de ylang-ylang, însoțită de parfumul irezistibil al crinilor.

Multitudinea de note florale îmbietoare te transpune în inima grădinilor Eden, datorită mirosurilor sale divine.

Maiestuosul, delicatul și inimitabilul ylang-ylang în tandem cu notele răcoroase de lămâie deschid compoziția parfumului cu mai multe fațete, precum fațetele unui diamant, împletit cu nuanțe de trandafir înflorit și violete.

Notele lemnoase și afrodisiace ale lemnului de santal și mosc alb împreună cu savuroasă aromă de vanilie scot în evidență senzualitatea feminină.

Aromă regală al parfumului oriental Veronica se ascunde într-o sticluță foarte elegantă, combinația culorilor sale intruchipand delicatețea, puritatea și luxul.

Note de top: lămâie, ylang-ylang

Note de mijloc: trandafir, violete, crin, lemn de santal

Note de baza: mosc alb, vanilie

Categorie olfactivă: dulce floral

Parfumuri Vivarea pentru bărbați:

Parfum Vivarea – Speed Oud Touch este un parfum bărbătesc, distinctiv, plin de soare și istorie precum Dubaiul.

Formula sa seducătoare este compusă dintr-un amestec irezistibil de note fresh de citrice, acorduri cald picante de agar, valențe lemnoase, mixat cu note orientale îmbătătoare.

Notele clasice de lemn, patchouli și floare de mandarină învăluie corpul într-o aromă magnifică care durează, rasfățându-ți plăcut simțurile.

Speed Oud Touch face parte din categoria parfumuri barbati și este un parfum versatil, ce reprezintă modul perfect care scoate în evidență stilul, dar și punctele forte ale persoanelor care îl poartă.

Substratul lemnos condimentat combinat delicat cu valențele fructate confera eleganța și putere de atracție reprezentantului sexului puternic care îl deține.

Note de top: Mandarină, Cipriol

Note de mijloc: Trandafir, Lemn de cedru alb, Patchouli, Lemn de agar

Note de bază: Lemn de santal, Chihlimbar, Mosc, Vanilie

Parfum Vivarea – Stylo Man este un parfum citric lemnos, ce se caracterizează prin note de vârf Citrice fresh, Floare de portocal, Lime, Bergamota care îi dau o alură fresh.

Notele sale de mijloc sunt  Pepene verde, Pin, Margaritel.

Parfumul se încheie cu notele sale de baza din  Piele, Cedar, Ambra.

Stylo Man are un miros puternic și plăcut, datorită notelor lemnos aromate, făcându-te ușor de remarcat.

Stylo Man este un parfum ideal pentru bărbații activi, dinamici și hotărâți să exploreze.

Cantitatea produsului este una generoasă de 80 ml și vine sigilată într-o sticlă care are un design specific masculin și elegant.

Făcând parte din categoria orientală, este perfect pentru sezonul rece.

Note de top: Citrice fresh, Floare de portocal, Lime, Bergamota

Note de mijloc: Pepene verde, Pin, Margaritel

Note de bază: Piele, Cedar, Ambra

Categoria olfactivă: citric, lemnos.

Parfumul persistă întreagă zi, între 10 – 12 ore.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter