(P) Descoperă gama Ayurveda, de la Tesori d’Oriente, și relaxează-ți simțurile oriunde și oricând

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 19 august 2019, 14:30
Indiferent de planurile tale pentru acest final de vară, fie că nu ai fost încă în vacanță și urmează să pleci, fie că te-ai întors deja, dar ai început să faci planuri pentru o nouă destinație, un lucru este cert - știm că-ți dorești să păstrezi cu tine aroma vacanțelor cât mai mult timp, pe tot parcursul anului...

Imaginează-ți că te trezești în fiecare dimineață învăluită în arome revigorante de lămâie, portocală și bergamotă, cu note calde de lemn de cedru, patchouli și Ylang-Ylang. Orice zi are potențialul de a deveni mai bună în acest fel, nu?

Vestea bună este că toate aceste arome minunate se regăsesc acum în gama Ayurveda, de la Tesori d’Oriente, o gamă de produse special creată atât pentru o piele frumoasă, cât și pentru o continuă stare de bine.

Tesori dOriente Ayurveda

Începe-ți ziua cu un duș revigorant, care să-ți încarce bateriile. Răsfață-te cu uleiurile prețioase de Amla, Neem și susan din gelul de duș Tesori d’Oriente Ayurveda, îmbogățit cu gălbenele și aloe vera, care îți lasă pielea moale și catifelată.

Seara, poți încerca crema de baie din aceeași gamă. Cu o consistență densă, foarte parfumată, te va relaxa total și te va pregăti pentru un somn liniștit, odihnitor. Cinci ingrediente prețioase, recunoscute în tradiția ayurvedică, stau la baza acestei cremei de baie, care îți poate reda imediat starea de bine, chiar și după o zi foarte grea.

Odată ce pielea ta e hidratată, iar tu te simți bine în propriul corp, nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de viață, exact așa cum e ea – cu bucurii și provocări.

Parfumul din gama Ayurveda, de la Tesori d’Oriente, îți acaparează simțurile cu fiecare pulverizare și te încântă cu aromele sale proaspete de citrice, a căror intensitate îți oferă o senzație reconfortantă de revigorare. În tandem cu notele de lămâie, portocală și bergamotă, te cuceresc aromele dulci de lemn de cedru și iris, al căror parfum îți oferă energie și o stare de bine, pentru ca tu să te simți fabulos în orice moment.

Ce trebuie să știi despre gama Ayurveda, de la Tesori d’Oriente

Ayurveda este termenul folosit pentru a descrie medicina tradițională indiană – cel mai vechi sistem de tratament din lume, care are la bază practici medicale menite să ajute trupul, dar și sufletul.

Gama Ayurveda, de la Tesori d’Oriente, a fost inspirată din aceste principii, și poate deveni esența stării tale de bine oriunde și oricând.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter