(P) Delta Dunării – destinație de explorat în 2018!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 decembrie 2017, 15:26
Delta Dunării se numără printre cele mai atractive destinaţii turistice care te surprinde cu natura sălbatică, satele lipoveneşti desprinse din poveşti, bucatele tradiționale, dar şi cu o atmosferă liniştită. Dacă nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru noul sezon turistic 2018, profită de reducerile de pană la 50% de la Gulliver Delta Resort 4* și rezervă din timp un sejur în Rezervația Biosferei.

Facilităţi excelente, la tarife accesibile

Amplasat minunat pe malul apei, la marginea localităţii Murighiol, Gulliver Delta Resort 4* te invită să petreci o vacanţă memorabilă pe aceste meleaguri fascinante. Dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene, complexul hotelier îți rezervă momente tradiționale începand cu preparatele lipovenești și pană la numeroasele excursii opționale organizate aici.

Dacă tanjești după relaxare, la Gulliver Delta Resort 4* ai la dispoziție o grădină luxuriantă cu hamace și vederi excelente spre lacul violet. În sezonul estival, piscina generoasă împrejmuită de șezlonguri este locația favorită a turiștilor. Iar dacă ești pasionat de pescuit poți practica activitatea direct de pe pontonul hotelului. Familiile cu copii găsesc aici și un loc de joacă dotat cu tobogane, căsuțe colorate și leagăne.

În zilele active poți participa la excuriile opționale în descoperirea monumentelor naturale ale deltei, să te relaxezi pe plajele sălbatice de la Sfantu Gheorghe și Sulina sau să explorezi cea mai nordică pădure subtropicală a Europei, Letea.

La fel de bine, poți opta și pentru excursii cu microbuzul spre cele mai importante atracţii istorice şi religioase, precum Cetatea Istria, Cetatea Enisala, Mănăstirea Saon sau Mănăstirea Cocoş, dar și Martirion de la Niculițel, monument unic în Europa și locul unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini din secolul al IV– lea.

Distracția este asigurată la Petrecerea Lipovenească întreținută de unul din ansamblurile locale de lipoveni, de la care nu lipsesc gustările tradiționale, ceaiul la samovar sau shut-urile de votcă.

unica. Delta Dunarii. Murighiol. 06.12 (2)

Habitatul celor mai frumoase păsări

Delta Dunării, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1991, ascunde o sumedenie de frumuseţi ale naturii, într-o diversitate uimitoare a peisajului, ce îmbină mii de tipuri de plante şi sute de specii de păsări sălbatice. Singura deltă din lume declarată Rezervaţie a Biosferei adăposteşte cea mai mare comunitate de pelicani din Europa, precum şi peste 50% din populaţia mondială de cormoran mic şi gâscă cu gât roşu.

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Weekend in Delta pentru Senioritarife de la 419 lei/persoană.

* Weekend in Delta pentru totitarife de la 449 lei/persoană.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu All Inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter