(P) Cum să alegi cadoul potrivit când eşti în pană de inspiraţie

De Unica.ro, pe

Cadoul potrivit nu este întotdeauna uşor de ales, fie că este vorba de o persoană foarte apropiată, ori de cineva pe care nu îl cunoşti atât de bine. Desigur, personalitatea şi dorinţele persoanei căreia vrei să îi oferi un dar sunt cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când faci achiziţia.
Chiar dacă eşti în căutare de cadouri pentru femei sau pentru bărbaţi, aceste informaţii nu sunt suficiente întotdeauna pentru a-ţi da seama cum să aduci zâmbetul pe buze cu ajutorul unui cadou. 

Iată câteva idei care să te ajute să faci o alegere inspirată

Gândeşte-te la hobby-uri şi pasiuni

 Atunci când nu ştii ce cadou să alegi, gândeşte-te la hobby-urile şi pasiunile persoanei pentru care cauţi un dar. Cu siguranţă ştii ceva despre ceea ce îi place să facă sau despre pasiunile sale. Porneşte de la un hobby sau o plăcere pe care o are pentru a-ţi forma o idee despre un posibil cadou:

  • Îi place să citească? Dacă da, poţi alege dintre cele mai apreciate cărţi din lume un titlu care crezi că i-ar fi pe plac. O carte de colecţie este un dar pe care pasionaţii de lectură îl apreciază.
  • Face sport? Pentru cineva pasionat de sport şi mişcare poţi alege o brăţară fitness, un echipament sportiv sau accesorii pentru tipul de mişcare pe care îl practică.
  • Iubeşte călătoriile? Persoanele pasionate de călătorii pot fi surprinse într-un mod plăcut cu cadouri ce au legătură cu acest hobby. Optează pentru un aparat foto instant, un jurnal de călătorie sau chiar o excursie de o zi sau două într-un loc special.

Ia în considerare cadouri universale

Cadourile universale sunt acelea care tind să se potrivească majorităţii. Spre exemplu, foarte multe persoane poartă ceasuri, folosesc parfum sau poarta accesorii. Bineînţeles, nu toţi poartă aceleaşi ceasuri şi aceleaşi parfumuri, aşa că va trebui să te gândeşti şi la stilul personal. Pornind de la ideile de cadou universale, poţi alege un cadou care să fie o adevărată surpriză plăcută:

  • Parfumurile celebre. Anumite parfumuri, atât masculine, cât şi feminine, au trecut proba timpului şi au devenit adevărate simboluri. Alege un astfel de parfum celebru pentru o persoană dragă, atunci când nu ştii exact ce altceva ar fi potrivit.
  • Bijuteriile simple. Bijuteriile simple, clasice sunt o alegere ideală pentru cei ce poartă accesorii, fie femei, fie bărbaţi. Poţi opta pentru bijuterii fine din argint în cazul doamnelor şi domnişoarelor, cum ar fi lănţişoarele sau brăţările. În cazul bijuteriilor pentru bărbaţi, poţi alege brăţări de piele sau o pereche de butoni pentru cămașă.

 Alegerea unui cadou special nu este întotdeauna simplă, însă atunci când iei în calcul activităţile preferate şi stilul persoanei dragi lucrurile devin mai uşoare. Inspiră-te din ideile de mai sus pentru a aduce bucurie oferind un dar atent ales.Sursă

Foto: Pexels.com

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter