(P) Creează-ti ținutele de toamnă cu One Fashion Room

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 august 2020, 15:40

Elemente esențiale ale garderobei de toamna, cizmele și botinele au fost dintotdeauna prezente în modă, fiind reinterpretate în fel și chip: de la ciocate din piele colorată sau din material textil, cizme lungi cu tocul kitten-heel, până la botine damă cu tocul subțire sau cu platformă.

Odată cu apropierea toamnei, One Fashion Room propune o incursiune în lumea cizmelor și a botinelor pentru femei. Elemente esențiale ale garderobei de toamna, cizmele și botinele au fost dintotdeauna prezente în modă, fiind reinterpretate în fel și chip: de la ciocate din piele colorată sau din material textil, cizme dama cu tocul kitten-heel, până la botine dama cu tocul subțire sau cu platformă.

(P) Creează-ti ținutele de toamnă cu One Fashion Room

Noul sezon vine cu noi oportunități vestimentare și ne îndeamnă să realizăm ținute cât mai elaborate. Descoperă cum să dai un refresh garderobei tale cu ajutorul sfaturilor de mai jos.

Păstrează piesele esențiale

O pereche de cizme din piele este tot ce ai nevoie pentru noul sezon: pentru a realiza, cu ușurință, tranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă, păstrează câteva elemente esențiale. De exemplu, combină cizmele cu o fustă maxi, plisată și vei obține un look clasic și feminin. Dacă ești adepta ținutelor simple și minimaliste, aceeași pereche de cizme dama scurte poate fi purtată și cu jeanșii favoriți.

(P) Creează-ti ținutele de toamnă cu One Fashion Room

În funcție de lungimea acestora, cizmele pot fi un articol de bază atât pentru vara, cât și pentru toamnă: cizmele scurte se asortează perfect cu rochiile vaporoase, de vara sau cu fustele din denim. Toamna, o pereche de botine îți conferă elegantă, pe când cizmele lungi devin extrem de practice atunci când vremea este capricioasă.

Adaugă elemente noi

Tricotajele și rochiile pulover sunt cele mai populare articole de toamnă, fiindcă îți conferă căldură și comoditate în zilele friguroase. Cașmirul, lâna sau chiar bumbacul sunt materialele pe care să le cauți toamna aceasta atunci când faci shopping. Însă, dacă vremea îți permite, poți păstra pantalonii scurți, adăugând doar un pulover din lână pe deasupra. În acest fel, nu trebuie să investești prea mult în noua garderobă și vei arată chic.

(P) Creează-ti ținutele de toamnă cu One Fashion Room

Același pulover din lână poate fi asortat foarte ușor și la o ținută de birou, alcătuită din pantaloni din stofă și cămașă. Pentru un plus de eleganță, adaugă o pereche de botine cu platformă și outfitul tomnatic este gata. Dacă ești adepta ținutelor feminine, poartă rochiile din tricot alături de cizme lungi cu toc.

Răsfoiește catalogul online One Fashion Room și descoperă o varietate bogată de încălțăminte de damă pentru noile tale ținute!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter