(P) Crăciun strălucitor cu bijuteriile Sheba

De Unica.ro, pe
Ești în căutarea unei bijuterii deosebite pe care să o faci cadou unei persoane iubite de Sărbători? Atunci cu siguranță vei găsi ceva spectaculos la Sheba.

Magazinul online creează și oferă bijuterii de serie mică sau unicat, din argint sau din pietre semiprețioase, accesorizate cu argint, bijuterii care sunt create manual cu atenție și meticulozitate pentru un rezultat desăvârșit, din pietre de cea mai bună calitate, alese cu gândul la simplitatea și rafinamentului celei a cărui frumusețe o vor complimenta.

Alege o pereche de cercei de argint cu camee, un cadou special, deosebit prin materialul din care sunt confecționați cerceii – cameele sunt scoici sculptate în relief, lucrate în miniatură și înfățișează portretul unei femei sau al unui zeu sau al unei zeițe din mitologia greacă sau romană. De asemenea, sunt și modele cu motive florale și portrete lucrate manual pe foiță de fildeș, iar datorită frumuseții și eleganței lor, cameele au inspirit, de-a lungul timpului, scriitori și poeți și au trecut proba timpului: ele sunt apreciate și astăzi pentru farmecul lor. O pereche de cercei din argint cu camee îi va spune persoanei cadorisite cât de mult înseamnă pentru cel sau cea care îi oferă o astfel de bijuterie aparte. Bijuteriile Sheba sunt disponibile online pe http://shebajewelry.ro sau vă așteaptă să le descoperiți în magazinele din AFI Cotroceni și din str. George Enescu nr. 33, din București.

sheba

Inspirație de Crăciun de la Sheba: o bijuterie extraordinară, o combinație de pietre semiprețioase ce au o însemnătate foarte profundă: onixul negru este celebru pentru că atenuează grijiile și ajută în luarea deciziilor înțelepte, o piatră ce conferă putere, forță și înțelepciune, iar coralul impresionează prin naturalețe, frumusețe și energie; se spune că simbolizează viața și energia sângelui, aduce strălucire, subliniază feminitatea și completează farmecul purtătoarei. Un contrast sublim de putere și delicatețe, o armonie între culorile negru și roșu, un boost de vitalitate, încredere și unicitate, toate atât de frumos potrivite împreună de maeștrii Sheba, făcând din acest colier unicat o piesă de o frumusețe cu totul aparte. Alege să dăruiești colierul din onix și coral singur sau în set, împreună cu cerceii asortați și cu siguranță, va surprinde profund persoana căreia îi este destinat. Bijuteriile Sheba sunt disponibile online pe http://shebajewelry.ro sau vă așteaptă să le descoperiți în magazinele din AFI Cotroceni și din str. George Enescu nr. 33, din București.

sheba

PERLE DE CRĂCIUN. Cu siguranță, nu există femeie care să nu adore perlele și să nu își dorească un colier cu perle, asta dacă nu deține deja măcar unul. Frumusețea, delicatețea și gingășia perlelor, alături de prețiozitatea argintului, fac din acest colier o idee perfectă și absolut încântătoare de cadou de Sărbători! Bijuteriile cu perle de cultură, montate pe argint sunt de o eleganță fără seamăn, rafinate și atrăgătoare. Perlele sunt sofisticate, demne de armirație, ravisante, precum personalitatea celei ce le poartă. Perlele mai sunt și considerate a fi aducătoare de noroc și fericire și simbolizează atribute precum feminitate, înțelepciune, demnitate și putere. Alege să dăruiești de Sărbători un astfel de colier este realizat unicat, creat manual în atelierele Sheba și destinat a aduce fericire atât celor care optează să-l dăruiească, cât și celor ce îl vor primi în dar. Bijuteriile Sheba sunt disponibile online pe http://shebajewelry.ro sau vă așteaptă să le descoperiți în magazinele din AFI Cotroceni și din str. George Enescu nr. 33, din București.

sheba

Crăciun spectaculos cu iz de vacanță la ocean:  achiziționează-ți o operă de artă sub forma unei bijuterii spectaculoase sau alege să o faci cadou cuiva drag de Sărbători: colierul Sheba din acvamarin, piatră cunoscută și drept Piatra Mării și a curajului, cu proprietăți speciale de protecție asupra celei norocoasă să o poarte. Un astfel de colier nu va trece neobservat atunci când va fi purtat; cu siguranță va fi piesa principală a oricărei ținute, înfrumusețând și completând stilul și eleganța doamnei sau domnișoarei și, totodată, facilitând stările pozitive și îndemnând către auto-cunoaștere și explorarea sinelui. Un set format dintr-un colier și o brățară sunt perfecte pentru oricare din femeile iubite profund, cărora vreți să le aduceți o bucurie: se potrivesc oricărei vârste, păstrează spiritul tânăr, dar oferă și calm, răbdare, pace, iar culorile cuceresc efectiv ochiul privitorului. Bijuteriile Sheba sunt disponibile online pe http://shebajewelry.ro sau vă așteaptă să le descoperiți în magazinele din AFI Cotroceni și din str. George Enescu nr. 33, din București.

sheba

Nu știi ce cadouri să alegi pentru Crăciun? Noi îți suntem complici pentru a face alegerea perfectă! Recomandarea noastră sunt bijuteriile Sheba, realízate în serie mică sau unicat, din argint sau din pietre semiprețioase, accesorizate cu argint, bijuterii care sunt create manual cu atenție și meticulozitate pentru un rezultat desăvârșit, din pietre de cea mai bună calitate, alese cu gândul la simplitatea și rafinamentului celei a cărui frumusețe o vor complimenta. Eleganța, sensibilitatea și rafinamentul fără vârstă sunt sinonime frumuseții chihlimbarului, o rășină provenită din specii de pin fosile. Acesta emite energii calde, luminoase, senine și oferă purtoarei sale o stare de spirit radioasă și spontană, caldă și generoasă. Un set format dintr-un pandantiv și un inel din argint cu chihlimbar vor fi foarte apreciate și cu siguranță, purtate îndelung, iar cea care le va alătura ținutelor ei de zi cu zi sau de ocazii speciale, își va atrage admirația și complimentele celor din jur. În plus, chihlimbarul stimulează creativitatea, vigoarea, dă bună dispoziție, îmbunătățește simțul umorului și aduce noroc purtătoarei, motive nenumărate pentru a alege aceste bijuterii pentru un cadou deosebit, cu care nu se va da greș deloc, o bijuterie precum un roman exotic. Bijuteriile Sheba sunt disponibile online pe http://shebajewelry.ro sau vă așteaptă să le descoperiți în magazinele din AFI Cotroceni și din str. George Enescu nr. 33, din București.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter