(P) Colecția de torturi Velvet pentru nunți de poveste

De Unica.ro, pe

Fiecare zi este o nouă oportunitate de a onora și sărbători iubirea în moduri inedite. Nunta este unul dintre modurile prin care îi declarăm persoanei iubite dragostea necondiționată și eternă, iar acest eveniment merită să fie memorabil și spectaculos!

Și pentru că tortul este mult așteptat la nunta ta, acesta trebuie să fie o adevărată atracție a evenimentului prin gust, decor și atenție pentru cele mai mici detalii. Noua colecție Velvet a cofetăriei Armand este alcătuită din patru sortimente unice: White, Black, Green și Purple, special dedicate evenimentelor a căror poveste este menită să rămână în suflet pentru o eternitate. Având la bază crema răcoritoare de brânză și decorul cu flori naturale, aceste torturi sunt create pentru a adăuga evenimentului tău un plus de eleganță și magie.

Tortul Green Velvet te va surprinde prin combinația încântătoare dintre lichiorul de portocale și sosul de vișine, în timp ce White Velvet, însiropat cu lichiorul Cointreau și umplutura dulce acrișoară de căpșuni, este dedicat gusturilor clasice și rafinate.

tort cofetariile armand

Dacă nunta este pe plajă sau îți dorești să aduci o notă exotică evenimentului, îți recomandăm Black Velvet, o feerie încântătoare cu fructul pasiunii, mango și rom alb. În cele din urmă, Purple Velvet însiropat cu lichior Curacao și sos de afine este o alegere ideală dacă fructele de pădure sunt preferatele tale.

tort cofetariile armand

Sezonul acesta, echipa Armand a pregătit cele mai spectaculoase deserturi care vor face ca evenimentul tău să fie de neuitat!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter