(P) Cea mai bună prietenă e ca o soră! Oferă-i în dar brățări personalizate! 

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 iunie 2020, 10:30

Este foarte greu să găsești cu adevărat o prietenă alături de care să împarți atât cele mai fericite clipe, cât și cele mai dificile, tocmai de aceea trebuie să te consideri norocoasă dacă ai o astfel de persoană în viața ta. Cea mai bună prietenă îți poate fi soră, verișoară, amica sau ce vrei tu, uneori îți poate da sfaturi exact ca o mamă, tocmai de aceea e important să o prețuiești și să îi transmiți cât de mult ții la relația care vă leagă.

Cel mai frumos mod de a-i spune unei prietene cât de mult înseamnă pentru tine este printr-un cadou finuț și elegant. Spre exemplu, ideea de a-i oferi brățări personalizate de la BijuBox reprezintă o variantă ideală atunci când ai rămas fără inspirație. Toate femeile adoră bijuteriile, astfel că nu vei da greș cu o asemenea alegere, cu atât mai mult dacă știi că prietena ta adoră brățările și le poartă frecvent.

Gândește-te la acest dar ca la o dovadă de afecțiune față de cea care îți este alături la bine și la greu! Pe de o parte, metalul prețios exprimă faptul că te gândeșți la stabilitate și că îți dorești să fiți prietene pentru toată viața. Pe de altă parte, mesajul personalizat indică faptul că prietenia voastră este unică și că înțelegi cât de specială este persoana respectivă pentru ține.

Astfel, fata căreia îi spui toate secretele și pe care o suni de fiecare dată când treci prin momente grele va putea purta brățările primite în dar și își va aminti de tine de fiecare dată când va vedea obiectele prețioase.

Totodată, când oferi brățări personalizate, tu alegi mesajul pe care acestea îl vor transmite. Ce ai vrea să își amintească cea mai bună prietenă? Mesajul tău poate conține un simbol, cele mai frumoase cuvinte sau orice alt lucru care crezi că ar defini mai bine legătura specială dintre voi. Imaginația nu cunoaște limite atunci când vrei să faci lucruri deosebite pentru oamenii dragi din viața ta, prin urmare fii creativă și exprimă-ți sentimentele într-un mod cu totul aparte!

(P) Cea mai bună prietenă e ca o soră! Oferă-i în dar brățări personalizate! 

Ce fel de bijuterii personalizate poți alege?

În magazinul online BijuBox, vei găsi brățări personalizate cu mesaj, confecționate din argint 925, un simbol al calității acestui metal prețios. Talismanul poate avea diferite forme (inimioară, fluture, bănuț, semnul infinitului), iar mesajul depinde doar de tine. Indiferent de ce alegi să gravezi pe talisman, cu siguranță cadoul va fi o încântare pentru prietena ta.

De asemenea, dacă preferi o variantă mai simplă, poți opta pentru brățări personalizate cu talisman din argint și șnur în diferite culori. Pe lângă faptul că sunt foarte accesibile la preț, aceste bijuterii pot fi ajustate cu ușurință la orice încheietură și se asortează perfect cu orice ținută.

Dacă simți că prietena ta cea mai bună merită mai mult de atât, mizează pe varianta unor brățări personalizate cu imagini și îi vei face o surpriză pe cinste. Poți folosi fotografia voastră sau un peisaj pe care l-ați văzut împreună și care vă trezește cele mai frumoase amintiri. Talismanul poate avea formă de bănuț sau inimioară, fiind foarte feminin și modern.

Alegerile sunt nenumărate atunci când vine vorba de a-i face o surpriză memorabilă celei cu care împărți atât de multe lucruri. Inspiră-te din colecția BijuBox și cu siguranță vei reuși să o faci să zâmbească de ziua ei sau în orice altă clipă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter