(P) Ce iPhone poți lua la un preț decent

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 mai 2021, 18:51

Dacă ești fan al telefoanelor Apple, dar bugetul tău nu este unul foarte generos, cel mai probabil cauți să-ți cumperi un iPhone ieftin. Vestea bună este că ai ajuns unde trebuie.

Ți-am pregătit, în acest material, cele mai bune modele de telefoane cu iOS de care te poți bucura fără să-ți cheltuiești toate economiile. Iată, așadar, ce iPhone poți lua la un preț decent. 

iPhone XR

Apărut în anul 2018, iPhone XR este un telefon de la Apple de ale cărui specificații încă te mai poți bucura ca fiind unele foarte actuale. Cu un display suficient de mare, de 6,1 inch, cât să satisfacă orice consumator de conținut video pe telefon, iPhone XR poate veni în trei variante de stocare internă. 

Mai exact, poți opta pentru un iPhone XR cu 64GB și 3GB RAM, unul cu 128GB și 3GB RAM sau unul cu 256GB și 3GB RAM. 

Ce ar trebui să mai știi despre acest model de la Apple este că are certificarea IP67, deci este rezistent la praf și la apă. În plus, dacă vei alege să folosești un iPhone XR, vei putea realiza clipuri video în 4K sau 1080p, grație camerei principale a acestui telefon, de 12MP, sau celei frontale, cu 7MP.

Poți cumpăra un iPhone XR la prețuri începând de la 1.849 lei*.

iPhone XS

Lansat tot în 2018, iPhone XS este un model ceva mai performant de telefon de la Apple decât cel descris mai sus, deși este ceva mai micuț. Display-ul său are 5,8 inch, suficienți pentru o experiență online completă. 

Vei avea de ales între un iPhone XS cu o stocare internă 64GB și 4GB RAM, unul cu 256GB și 4GB RAM sau unul care are 512GB și 4GB RAM. 

iPhone XS se poate lăuda cu o certificare IP68, ceea ce înseamnă că modelul de telefon de la Apple va rezista la o aterizare în apă la adâncimi mai mari decât „fratele” său, iPhone XR. 

Cele două camere ale acestui telefon au câte 12MP fiecare, perfecte pentru filmări în 4K, fiind suplimentate de o cameră selfie cu 7MP. 

Prețul unui iPhone XS pleacă de la 1.946 lei*.

iPhone 8 Plus

Nu cu mult mai devreme de modelele de iPhone prezentate anterior a fost lansat și iPhone 8 Plus, un telefon cel puțin tentant din punct de vedere al specificațiilor pe care le are. 

Cu un display Retina IPS LCD de 5,5 inch, acest telefon de la Apple poate avea trei opțiuni de stocare internă. Poți cumpăra un iPhone 8 Plus care are 64GB și 3GB RAM, poți opta pentru varianta cu 128GB și 3GB RAM sau te poți orienta către modelul ceva mai generos din punct de vedere al spațiului de stocare, și anume cel cu 256GB și 3GB RAM. 

Chiar dacă iPhone 8 Plus a primit doar certificarea IP67, e bine să știi că nu va păți nimic dacă îl vei scăpa în apă adâncă de un metru, cu condiția ca aceasta să fie dulce (deci nu într-o piscină sau în mare).

Dacă vei alege acest model ca fiind viitorul tău telefon, e bine să mai știi despre el că are o suită de două camere principale a câte 12MP fiecare, cu care vei putea face poze clare sau filma în 4K, în vreme ce camera selfie are 7MP, ceea ce înseamnă că vei putea realiza, cu ajutorul ei, clipuri în 1080p.

Un iPhone 8 Plus poate costa între 1.499 lei și 1.739 lei*, în funcție de starea în care alegi să îl cumperi. 

*prețurile se aplică pentru cumpărături pe Flip.ro și sunt valabile la momentul realizării acestui material.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter