(P) Care sunt activitățile sportive preferate ale vedetelor internaționale?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 09:56

Se întâmplă des să auzim fraze de genul: „dacă aș avea un milion de dolari ca să-mi pot lua un antrenor personal și un nutriționist, aș putea să arăt și eu ca vedeta X”. Adevărul, însă, este că oricât de mulți bani ai avea, nimeni nu o să facă sport în locul tău. Nu ai nevoie de un antrenor de fitness ca să arăți ca vedeta ta preferată. Tot ce îți trebuie este motivația de a face mișcare.

Majoritatea vedetelor petrec multe ore la sală pentru a se menține în formă și a avea un corp de invidiat, făcând din sport un fel de rutină. Tot mai multe celebrități își împărtășesc rutina de sport prin intermediul rețelelor de socializare, fiind pentru mulți dintre noi o sursă de inspirație, care ar putea să ne motiveze să ne dăm jos de pe canapea.

Iată câteva celebrități care și-au împărtășit activitățile sportive preferate în mediul online. Vă îndemnăm să le încercați și voi pentru un mod de viață mai sănătos.

  1. Mers la sală

Mersul la sală reprezintă activitatea sportivă preferată a vedetelor de la Hollywood și nu numai. Celebrități precum Eva Longoria, Victoria Beckham, Zac Efron, Dwayne Johnson sau Jennifer Lopez sunt adesea surprinse în diverse postări pe Instagram cum trag de fiare în sălile de fitness. Dacă vă simțiți inspirați de vedetele voastre preferate să mergeți la sală, atunci un lucru pe care trebuie să-l luați în considerare înainte de a vă lua un abonament, este să aveți echipamentul sportiv potrivit pentru antrenament. La Decathlon găsiți tot ce aveți nevoie, de la haine și pantofi potriviți pentru alergat sau exerciții fizice, până la diverse accesorii utile pentru sport, mingi, biciclete și multe altele.

2. Yoga

Yoga este un grup de exerciții fizice, exerciții de respirație, concentrare și meditație benefic pentru sănătatea fizică, psihică și emoțională. Mulți actori celebri, muzicieni și sportivi profesioniști practică yoga. Vedetelor le place această activitate, deoarece yoga le ajută să scape de stres și de stările de anxietate cu care se confruntă uneori. Printre vedetele care practică această activitate sportivă se numără Jennifer Aniston, Willow Smith și Kate Beckinsale.

3. Pilates

Când vine vorba de fitness, modelele sunt, adesea, primele care încearcă cele mai noi programe sportive pe care industria le poate oferi. Multe celebrități se antrenează aproape la fel de intens ca sportivii profesioniști, deci este firesc ca vedetele să lucreze cu cei mai buni antrenori personali. Pilates-ul, deși nu este ceva nou, a devenit activitatea preferată pentru câteva dintre cele mai cunoscute vedete din afară. Celebritățile care suferă de anumite probleme de sănătate și care practică pilates de ceva timp, susțin că au scăpat de durerile de spate, precum și de alte afecțiuni mulțumită acestor exerciții. Lady Gaga, Cameron Diaz, Miley Cyrus, Madonna, Kendall Jenner și Hailey Bieber sunt doar câteva nume celebre care practică pilates.

4. Jogging

Vi s-ar putea părea surprinzător, însă multe vedete și personalități cunoscute (chiar de la Casa Regală Britanică) sunt pasionate de jogging. Această activitate presupune o alergare în scopuri necompetitive, practicată pe orice fel de teren, în scopul menținerii formei fizice. Câteva vedete care practică jogging-ul regulat sunt Ellie Goulding, Gordon Ramsay, Reese Witherspoon și Eminem.

5. Schi

Este cunoscut faptul că schiatul este un sport care contribuie la arderea caloriilor și pierderea în greutate. De asemenea, acest sport ajută la tonifierea corpului, în special a picioarelor și îmbunătățește flexibilitatea, deoarece în timpul schiatului, suntem puși în situația de a schimba direcția frecvent și rapid.

Și schiatul reprezintă una dintre activitățile sportive preferate ale celebrităților. Paris Hilton, Madonna, Gwen Stefani, Nina Dobrev sunt deseori surprinse pe pârtie în anotimpul rece.

6. Ciclism

Cei mai mulți dintre noi adoră să meargă pe bicicletă. Ciclismul este o activitate distractivă, cu un impact pozitiv asupra sănătății, fiind o formă de exercițiu care necesită un efort redus, astfel încât poate fi practicat de oamenii de toate vârstele.

De la vedete de cinema până la politicieni sau sportivi profesioniști, multe celebrități sunt pasionate de ciclism. Simon Cowell, Gerard Butler, Arnold Schwarzenegger, Heidi Klum sunt doar câteva dintre ele.

Acum că am văzut că există o mulțime de activități sportive care nu necesită o avere pentru a fi practicate, rămâne la latitudinea voastră să decideți care sport vi s-ar potrivi mai bine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter