(P) Arta de a străluci în această vară!

De Unica.ro, pe

Vara se apropie și deja am început să ne facem planuri. Ce poate fi mai frumos decât să stai la soare, să te relaxezi și să te mândrești cu o piele strălucitoare? Întrucât ”cartea ta de vizită” pentru întâlnirea cu soarele este o piele sănătoasă și catifelată, planurile tale pentru vară trebuie să includă obligatoriu și pregătirea pielii. 

Suntem tot timpul în căutarea frumuseții și a sfaturilor în domeniu, însă de prea puține ori ne gândim că ceea ce ne oferă farmec este atitudinea pe care o avem față de propriul corp și de viață. 

Mai mult ca oricând, în această perioadă, grija pentru corpul nostru trebuie să primeze între obiceiurile de fiecare zi. Uleiurile și cremele pentru îngrijirea corpului ar trebui să fie indispensabile în rutina de beauty a oricărei femei. Având în compoziție extracte naturale din plante, acestea tonifică și hidratează pielea și conferă strălucire.

Sfaturi de la experți privind îngrijirea pielii

Pentru a te bucura de o piele catifelată și strălucitoare, cu aspect sănătos și luminos, hidratarea zilnică este esențială și uleiul de corp câștigă din ce în ce mai mult teren în fața cremelor, a loțiunilor și a altor produse special destinate îngrijirii pielii.

De ce? Pentru că uleiul de corp este mai ușor de folosit, mai rapid și mult mai eficient decât mulți alți înlocuitori. Iar pentru persoanele care doresc să se bronzeze mai repede, un accelerator de bronzare poate fi o opțiune. Există o serie de uleiuri de bronzat naturale, organice, care hrănesc pielea și o protejează.

(P) Arta de a străluci în această vară!

Experții Cupio îți recomandă un produs inovator: uleiul strălucitor de corp și față Better Naked, îmbogățit cu ulei de cocos 100% organic, perfect pentru a-ți evidenția cele mai bune părți ale corpului și pentru a-ți crea un aspect general strălucitor. 

Spre deosebire de alte produse care au apă în compoziție și care pot lăsa pielea uscată, uleiul de cocos are o textură uleioasă, non-grasă care se absoarbe încet și pătrunde adânc în piele. Rezultatul este cel dorit: o piele catifelată, strălucitoare și  suplă.  Mai mult, uleiul de corp organic intensifică bronzul, iar datorită mirosului său fin și senzual, constituie un adevărat răsfăț olfactiv.

Ritualul tău în ceea ce privește pregătirea pielii pentru vară trebuie să includă și untul de corp Organic Vanilla& Mint, produs 100% organic, realizat din ingrediente naturale și potrivit pentru orice tip de piele. 

Formula sa cu ulei de migdale, avocado și aloe vera  contribuie la îmbunătățirea fermității și tonifierii pielii, precum și la regenerarea acesteia. Extractul de aloe vera este recunoscut pentru proprietățile uimitoare pe care le are în ceea ce privește protejarea și refacerea pielii deteriorate.

Cum aplici corect o cremă organică de corp? 

Nu există o rețetă universală de îngrijire și fiecare femeie este diferită, însă toate căutăm același lucru: să arătăm spectaculos. 

O piele elastică și luminoasă este idealul oricărei femei – iar acum poți să o menții așa folosind produsele potrivite. Gândește-te la ritualul tău de duș ca la o escapadă din stresul cotidian. 

O baie relaxantă în locul unui duș este binevenită! Răsfață-ți pielea cu un gel sau un ulei de duș cu parfum îmbietor, iar mai apoi hidrateaz-o folosind un unt de corp cremos, masându-l ușor până se absoarbe complet în straturile epidermei.

(P) Arta de a străluci în această vară!

Avantajele unui ulei de corp strălucitor

Hidratează pielea. Better Naked Cupio  și Untul de corp organic Vanilla & Mint sunt două produse vedetă ce hidratează pielea în profunzime încă de la prima aplicare. Acestea pătrund în straturile pielii și  conferă o senzație de hidratare și un efect calmant ce se păstrează pentru mai mult timp. 

Protejează pielea. Cele două produse formează o barieră protectoare pentru pielea sensibilă si reușesc să o protejeze împotriva iritațiilor și a afecțiunilor neplăcute. Aplicate regulat, acestea protejează pielea de radiațiile solare și de procesul de îmbătrânire prematură.

Piele mai suplă și mai strălucitoare. Folosirea produselor potrivite duce la obținerea unor rezultate incredibile de revitalizare și strălucire a pielii. 

Pielea frumoasă influențează nu doar felul în care arătăm, ci și modul în care ne simțim, așa că este timpul să ai grijă de tine! Alege produse de îngrijire astfel încât să te bucuri de efectele vizibile ale beneficiilor acestora. Și nu uita să te bucuri de vară!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter