(P) Apartamente de vânzare pe Nordului și întreaga zonă de nord a Bucureștiului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 iulie 2021, 20:01

În cazul în care sunteți în căutarea unui apartament de lux, extrem de spațios, cu finisaje și dotări de excepție, alegeți apartamente de vânzare în Nordului / Zona de Nord a Bucureștiului! Numeroasele proiecte imobiliare de excepție vin cu o ofertă diversificată. Apartamentele cu bucătărie și living generoase, camere mari, partiția bine gândită, spațiul bine iluminat natural, numeroase locuri de depozitare, balcoane, terase și locuri de parcare subterane, asigură tot confortul de care o persoană sau o familie modernă, actuală și prosperă are nevoie.  

De ce să cumperi un apartament în Zona de Nord a Bucureștiului?

Cea mai verde zonă a Bucureștiului, aproape de centru și izolată de agitație este Zona de nord. Datorită oportunităților oferite și proiectelor imobiliare recente, care se adresează unui public special, Nordul rămâne o locație deosebită pentru toți cei care doresc să cumpere o locuință de lux. 

Printre cel mai importante aspecte pentru care merită să cumperi și să investești în Nordului menționăm:

  • O locație de excepție

Zona este una de excepție, cu numeroase spații verzi și parcuri, cu proiecte imobiliare noi, conforme celor mai înalte standarde, bine conectată la artere mari de circulație, aproape de centru, cu toate facilitățile necesare.

  • Ansambluri de locuințe și proiecte imobiliare de lux

Dacă vrei un apartament mare, cu finisaje la linie și dotări de ultimă generație, aici ai șansa să găsești apartamentul visurilor tale. Dimensiunile mari ale camerelor și spațiul util sunt optimizate pentru a corespunde cât mai bine unui stil de viață modern, elegant, la standarde ridicate.

  • Mai mult spațiu

În cazul în care mai mult spațiu disponibil este idealul tău de apartamente, în Nord vei găsi locuințele cu suprafețele care corespund așteptărilor tale. Living, bucătărie și camere mari, mai multe băi, holuri, terase și zone de depozitare fac parte din specificul unui apartament spațios.

  • Aer curat

Vecinătatea cu Parcul Herăstrău, Pădurea Băneasa și Codrii Vlăsiei fac ca temperatura în timpul verii să fie mai scăzută, fără a suprasolicita aparatele de aer condiționat și aerul de afară să fie mult mai curat și mai bine oxigenat.

  • Parcul Herăstrău și Pădurea Băneasa

În cazul în care vă place să petreceți cât mai mult timp în aer liber pentru a vă plimba sau pentru a practica sporturi, accesul la Parcul Herăstrău și Pădurea Băneasa este unul facil. În timp scurt, cu mașina personală, transportul în comun, cu bicicleta sau trotineta puteți ajunge să va bucurați de natură și aer proaspăt.

  • Acces la artere mari de circulație, drumuri naționale și autostrăzi

Din această zonă se poate ajunge foarte ușor în DN1, șoseaua de centură, A3 și A1. Practic în orice parte a țării doriți să plecați, aveți căi de acces rapide pentru a vă deplasa simplu și în timp util.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe detalii despre oferta de apartamente de vânzare în Nordului și în toată zona de Nord, nu ezitați să consultați un broker imobiliar de la Palace Estate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter