(P) Anemone – designeri florali ce știu să aducă la viață orice viziune

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 13:25

Aranjatul florilor până la obținerea buchetului perfect este o formă de artă. Nu oricine știe să facă acest lucru. Când mergi la o florărie și admiri persoana care îți crează buchetul din florile alese de tine, studiindu-i fiecare mișcare a mâinilor, poate de partea cealaltă a tejghelei pare un proces rapid și simplu. Însă abia după ani de zile, mult training, multe înțepături și încercări eșuate, multe flori rupte, au reușit să deprindă skillurile pe care la prima privire par că vin atât de firesc. 

Să încerci să faci tu un aranjament, cu la fel de multă dexteritate, rapiditate și capacitate de a înțelege exact ce flori și ce culori trebuie puse în fiecare loc, ce verdețuri trebuie adăugate, ce alte accesorii merg cu buchetul obținut. Va fi o misiune imposibilă. Echipa Anemone știe să facă toate aceste lucruri și chiar mai mult, fiindcă aici găsești mai mult decât o florărie, aici găsești profesionalism, magie, flori mereu proaspete, totul ca tu să îi încânți pe cei dragi mereu cu buchete perfecte. 

Vino la Anemone sau comandă online

Anemone este o florarie Bucuresti sector 6, mai exact pe bulevardul Uverturii nr. 80. Ori de câte ori vrei să te întorci la iubita ta acasă cu un buchet frumos, treci pe la Anemone și ei te ajută cu mare drag. Tot ce trebuie tu să știi sunt florile ei preferate, culorile și ei vor face tot posibilul ca atunci când te întâmpină iubita la ușa reacția ei să fie una pe măsura așteptărilor. 

Sau, dacă nu ai timp să treci pe la florărie, poți comanda online sau prin apel telefonic buchetul dorit până în ora 13, iar în decurs de 2-4 ore acesta îi va fi livrat, iar tu îți adaugi bile albe la carnețel. Sigur te așteaptă ea cu o surpriză când te întorci. Pentru comenzile mai mari de 150 de lei, transportul este gratuit. În plus, Anemone îți trimite chiar și poză cu buchetul pe e-mail ca să se asigure că au nimerit ceea ce îți doreai. 

Grădină online cu opțiuni fel și fel

Trandafiri, crini, lalele, frezii sau gerberă, opțiuni pe cât de clasice, pe atât de delicate și frumoase. Sau poate îți dorești să o impresionezi cu niște flori mai exotice, cum ar fi alstroemeria, hortensia sau lisianthus. Poate preferi aranjamentele în cutii în detrimentul buchetelor, fiindcă adaugă un plus de eleganță aspectului total. Vei regăsi la Anemone chiar și aceste variante.

Sau poate e genul de femeie care chiar preferă să faceți altceva cu banii decât să îi cheltui pe flori ce eventual se vor ofili. Dar tu știi că merită totuși o astfel de atenție, deci ce soluție există? Trandafirii criogenați sau ce zici de un ursuleț din trandafiri de spumă? Orice ai alege, acestea nu se vor ofili, iar astfel îți vei exprima și iubirea nemuritoare față de ea. 

Indiferent de viziunea ta, cei de la Anemone se vor asigura că fiecare aranjament va fi unul care va întrece orice așteptare.

Intră pe www.anemone.ro să afli mai multe despre această florărie.

Contact: 0721260677

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter