(P) Află cum poți să devii și tu un influencer cool

De Unica.ro, pe

În ziua de azi, se întâlnește din ce în ce mai des această noțiune și toți tinerii își doresc să fie influenceri, dar ce înseamnă asta mai exact? Noțiunea de influencer, așa cum îi indică și numele, presupune să exprimi părerile tale unui grup mai mare de persoane sau pe scurt, să ii influențezi pe cei care se regăsesc în modul tău de a fi, de a arăta sau de a gândi. 

Adolescenții au nevoie de îndrumare, au nevoie de un model în care să se regăsească, au nevoie de persoane pe care să le admire, dar influența trebuie să fie una pozitivă. Poți fi un influencer inclusiv prin stilul tău vestimentar personal, care poate fi unul unic și original.

Iată cum poți să fii un influencer cool:

Imagine

Un influencer cool va avea întotdeauna o imagine impecabilă. Primul lucru pe care îl vezi la o persoană este exteriorul său. De aceea, felul în care te îmbraci spune multe despre personalitatea ta. Din acest motiv, vGeneration este locul unde orice adolescent cool își poate găsi ținute conform personalității sale, pentru că a fi cool nu înseamnă numai să te îmbraci la modă, ci să fii și original, iar ținutele pe care le porți să vorbească despre tine. Fie că ai o personalitate extrovertită, fie ca ești mai timid, ținutele pe care le porți trebuie să te reprezinte.

Asumare

Un influencer cool este un influencer asumat. Vorbim despre o persoană care știe cine e, care îşi asumă personalitatea pe care o are și nu se teme să o afișeze, indiferent de ceea ce spun ceilalți. Trendurile se schimbă, noțiunea de a fi la modă se schimbă, dar ce trebuie să rămână constant, este felul în care te raportezi la viață și la societate în general.

Atunci când vrei să-i influențezi pe ceilalți în anumite privințe, trebuie să ai o voce puternică. Este esențial să ai un discurs bine structurat, în care să crezi și de care să nu te dezici în nicio situație. Un influencer puternic îi ascultă pe ceilalți, le respectă punctul de vedere, însă va fi mereu fidel credințelor sale. Un discurs coerent vine din experiență de viață, dar și din lecturi și călătorii, despre care se știe clar că lărgesc orizonturile de cunoaștere și te învață lucruri despre tine și despre ceilalți, pe care altfel nu le-ai înțelege. 

Autenticitate

Fii un deschizator de drumuri. Trendurile sunt importante, însă și mai important este să fii original și să înțelegi când e nevoie de o schimbare. Tocmai aceasta este esența unui influencer autentic. Important este ca în fiecare clipă, ceilalți să vadă în tine un model, un om care îi respectă pe cei din jur. În felul acesta, cu siguranță vei avea succesul asigurat.

Acum că ai înțeles ce înseamnă să fii un influencer cool, ai grijă de imaginea ta, citește mult, călătorește, nu te feri să fii tu, fii deschis cu cei din jur, spune-ți punctul de vedere, ascultă-i pe ceilalți și spune ceea ce gândești direct și fără să te temi că cei din jur te vor judeca. 

Sursa foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter