(P) 5 moduri în care să asortezi cizmele UGG

De Unica.ro, pe

Cu cizmele UGG povestea inițială este una simplă: sau îți plac, sau le urăști. Dacă faci parte din a doua categorie, sperăm să te facem să te răzgândești citind acest articol. Iar dacă faci parte din prima categorie, sperăm să te ajutăm să găsești noi combinații în care să folosești cizmele pe care le ai deja acasă sau pe care le vei cumpăra.

Cu siguranță fiecare dintre voi ați văzut măcar o dată-n viață cizme UGG sau pe stradă, sau chiar la prietenele voastre. Poate unele combinații vi s-au părut reușite, iar altele nu. De aceea, vă vom da în acest articol idei pe care le-am pus chiar noi în practică și ne-a plăcut ce a ieșit.

Dar înainte de a începe să îți spunem cu ce să le asortezi, haide să vedem care este originea lor și care a fost scopul pentru care au fost inventate.

Istoria UGG

Legenda spune că cizmele UGG au fost inventate de către un surfer din Australia, care le-a creat pentru a-și încălzi picioarele după ce ieșea din apa rece a oceanului după o luptă cu valurile. În 1978 acestea au ajuns și în Statele Unite ale Americii și de atunci a început nebunia cu acest model.

Fiind construite din blană și piele de oaie ele pot fi purtate atât vara, cât și iarna. Ciudat, nu-i așa? Asta pentru că această blană ține de fapt răcoare pe timp de căldură și cald pe timp rece. Puțină lume știe asta de fapt, iar acum ai aflat și tu acest secret.

 Acum că am trecut prin o scurtă istorie a acestui model de încălțăminte, haide să vedem câteva combinații în care le poți încălța.

Desigur, de câte ori le încalți trebuie să ții cont că ele nu sunt cel mai discret model de încălțăminte, iar acest atribut de statement ar trebui luat în considerare.

Aceste cizme pot fi purtate atât de femei, cât și de bărbați și copii. În articolul de azi însă ne vom referi la combinații de outfituri destinate fetelor. 

Haideți, așadar, să începem! Desigur, trebuie să ținem cont și de anotimpul în care le purtăm atunci când creem outfiturile următoare.

  1. Rochia neagră

Cu siguranță ai și tu în dulap o rochie neagră sau little black dress – cum este cunoscută în general – fie că e office sau casual. Pentru a crea un outfit lejer, adaugă o pereche de cizme UGG  pentru a da o tentă lejeră outfitului. Această combinație poate fi folosită atât vara, fără alte accesorii în plus; cât și în sezonul rece, dacă adăugăm un cardigan sau un palton și o pereche de ciorapi mai groși.

2. Cămasă în carouri

Cămășile în carouri și UGGurile au cel puțin un punct comun: nu se vor demoda niciodată. Așa că alăturarea acestora într-un outfit este o reușită fără îndoială. Cămășile în carouri vor fi mereu în două culori, așa că recomandarea noastră este să găsești o pereche de UGGs sau în una dintre culorile întâlnite pe cămașă, sau într-o culoare neutră. Cu siguranță nu vei da greș cu un asemenea outfit. Perioada perfectă pentru acesta este toamna și toamna târzie, la fel ca și primăvara.

3. Fusta scurtă

Un avantaj pe care îl au atât fustele scurte, cât și UGGurile și pe care l-am expus și mai sus este că sunt perene. Vara poți să porți cizmele fără ciorapi groși, în timp ce iarna aceștia sunt bineveniți. Alături de fusta scurtă, ținuta va fi una delicată, chiar dacă aspectul cizmelor nu este cel mai discret.

4. Jeans + UGG = Love

O combinație pe care nimeni niciodată nu o va putea scoate din uz este compusă din jeans și UGGs. Asta pentru că ambele elemente sunt din gama celor care nu se demodează niciodată. Iar dacă cizmele UGG nu se găsesc neapărat în fiecare casă, despre jeanși nu putem spune același lucru. 

Partea bună este că nici nu contează culoarea – că sunt albaștri, negri sau gri – aceștia se vor asorta de minune cu orice pereche de UGGs ți-ar cădea în mână. 

(P) 5 moduri în care să asortezi cizmele UGG

5. Rochiile tricotate sau puloverele lungi

Iarna sunt la mare modă rochiile tricotate și pe bună dreptate, pentru că oferă acel sentiment de confort și bunăstare odată îmbrăcate. Iar cizmele UGG în combinație cu acestea îți vor da impresia că ești într-o lume de poveste, în care o plimbare cu sania trasă de reni este la doar câteva minute depărtare. 

În aceeași categorie de stare de euforie intră și combinația de pulover maxi, lung, tricotat cu cizmele din piele de oaie. 

Chiar dacă la o primă vedere impresia este că cizmele UGG sunt greu de asortat sau că ele nu oferă prea multă grație ținutei tale, uite că am reușit să creem outfituri care se potrivesc atât la birou, cât și la o plimbare în parc sau la o zi de naștere, în funcție de situația în care trebuie să le porți.

Care este combinația ta preferată dintre cele de mai sus? Sau care este combinația preferată în afară de cele despre care am povestit noi în rândurile de mai sus? Spune-ne în comentarii, pentru a ajuta și alte fete să o găsească pe cea perfectă pentru ele, dacă nu au făcut-o până acum.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter