(P) 5 beneficii ale tratamentelor faciale profesionale

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 iunie 2021, 15:55

Una dintre principalele griji atunci când vine vorba despre aspectul fizic este aspectul tenului sau al feței. Chiar dacă grijă pentru ten este mai mare în rândul persoanelor de sex feminin, trebuie spus că și mulți bărbați acordă o foarte mare importantă acestui aspect. Și este firesc să fie așa din vreme ce imaginea și aspectul feței este primul lucru pe care îl remarcăm adesea la persoanele din jurul nostru. 

Tocmai de aceea grijă acordată tenului trebuie să fie una majoră. Dacă vorbim despre îngrijirea feței și a tenului, cu siguranță că foarte multă lume apelează la diferite produse cosmetice pentru acest aspect. Însă dincolo de utilizarea unor astfel de produse, există anumite tratamente faciale București care pot să contribuie semnificativ la îngrijirea tenului feței.Iată în ceea ce urmează care sunt principalele 5 beneficii de care poți să te bucuri atunci când alegi să apelezi la astfel de tratamente faciale profesionale. 

  1. Reducerea ritmului de îmbătrânire 

Apariția ridurilor că și un prim semn de îmbătrânire la nivelul feței este un moment destul de neplăcut pentru cele mai multe dintre femei. Acestea consideră că îmbătrânirea le va luă din frumusețea fizică. Chiar dacă sunt conștiente de acest proces ireversibil, doamnele și domnișoarele ar opta oricând pentru a reduce ritmul procesului de îmbătrânire. În acest sens tratamentele faciale profesionale sunt o opțiune foarte benefică. Procedurile și tehnologiile anti-aging pe care le vei regăsi în cadrul unei clinici de îngrijire corporală reprezintă cele mai eficiente opțiuni pentru un ten fără riduri și cu un aspect ferm. 

  1. O hidratare mai eficientă 

Îngrijirea eficientă a tenului presupune o hidratare corespunzătoare. În acest sens tratamentele faciale profesionale sunt foarte benefice pentru hidratarea în profunzime la nivelul pielii, mai ales în cazul acelor persoane care pot să se confrunte cu piele descuamata. În cadrul acestor tratamente faciale București care vizează ingrijriea tenului vei putea beneficia de proceduri care folosesc oxigen hiperbaric sau tehnici de microdermabraziune. 

  1. O textură îmbunătățită a pielii 

Un al treilea beneficiu major în cazul tratamentelor faciale profesionale se referă la îmbunătățirea texturii pielii la nivelul feței. Prin procedurile care au că și scop îmbunătățirea circulației sanguine în zonă feței se va observă o îmbunătățire a texturii pielii. Consecință acestui fapt va fi un ten cu aspect mai tânăr și cu o mai mare fermitate. De asemenea, masajul facial efectuat în cadrul unor tratamente faciale București va contribui la definirea mai clară a trăsăturilor la nivelul feței. 

  1. Exfolierea mai ușoară a tenului 

Exfolierea este un proces prin care anumite straturi ale pielii care nu mai sunt „vii” sunt îndepărtate. În acest sens există o mulțime de produse cosmetice. Însă trebuie subliniat că tratamentele faciale profesionale oferă rezultate cu mult peste simplă aplicare a unor produse cosmetice.Acest lucru se datorează particulelor de diamant care sunt utilizate în cadrul procedurilor pentru tratamentele faciale, aceste particule fiind folosite pentru microdermabraziune.În urmă acestor procedee celulele tinere de la nivelul feței ajung la suprafața și oferă astfel un aspect reîntinerit pentru ten. 

  1. Se adaptează pentru toate tipurile de ten 

Un alt beneficiu important în cazul tratamentelor faciale profesionale se referă la faptul că acestea se pot adapta eficient pentru toate tipurile de ten.Acest lucru înseamnă posibilitatea de a personaliza tratamentele în funcție de nevoile fiecărei persoane, în funcție de obiectivele acesteia, dar și în funcție de vârstă și de aspectul tenului.Ține cont de aceste beneficii atunci când ai în vedere îngrijirea tenului și a feței.Pentru mai multe detalii privind serviciile Epil Point te invităm să accesezi epilpoint.ro

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter