(P) 5 aliați în misiunea de a zâmbi din nou

De Unica.ro, pe

Oricare poveste adevărată începe sau se termină cu o pierdere. După care se transformă, dar de fiecare dată – vocea inimii trebuie să cucerească vocea fricii. Ca antidot universal, știm bine că zâmbetul și râsul pacifică: situațiile tensionate, conflictele emoționale sau pauzele dureroase din comunicare. Dar ce facem când însuși haosul din viața noastră este cauzat de lipsa dinților?

Să nu mai zâmbim – nu e o variantă

În orice călătorie, ne creștem toate șansele cu suportul unui aliat de încredere. Când vine vorba de pierderea danturii la adulți, ca risc sau ca dură realitate, sunt vitale informațiile de ultimă oră. Doar cu ajutorul lor putem ajunge la specialiștii de care avem nevoie, cu o vastă experiență pe noile tehnologii digitale stomatologice. În zilele noastre, orice dantură poate fi restaurată perfect armonizată cu tine!

Poate că nu știai noutățile stomatologice

Înainte de a cădea în seducția emoției unui scenariu dentar prăpăstios, e bine să aflii că:

  1. Poți avea o dantură perfectă în doar 24h, prin sistemul german Fast and Fixed. Cu acest tratament revoluționar, dedicat pacienților care și-au pierdut sau își vor pierde dinții naturali, ți se inserează implanturile dentare, cu lucrarea dentară provizorie – în doar 12h.
  2. Noile aparate dentare îți corectează dantura – la orice vârstă! Ca soluțiii moderne de îndreptare și aliniere corectă a dinților, pe diferite grade de estetică și discreție, poți opta pentru patru modele, fixe sau mobile: aparat metalic, ceramic, din safir sau Invisalign.
  3. Cu tehnologia computerizată Digital Smile Design îți creezi zâmbetul ideal. Printr-o tehnică inovatoare de analiză și simulare dentară, cu ajutorul mulajelor poți experimenta și testa rezultatul final al unei lucrări protetice (fațete, coroane sau implanturi dentare).
  4. Fațetele dentare ceramice EMAX sunt imaginea zâmbetului de Hollywood. Renumite ca fațete dentare premium de porțelan, acestea se aplică pe dinții cariați, ciobiți, rupți sau pătați și îți restaurează perfect zâmbetul, cu un aspect natural și impecabil.
  5. Implantul dentar Zimmer are garanție pe viață! Este singurul implant cu structură tridimensională, calitate SUA, care se apropie cel mai mult de osul natural. Cu cea mai ridicată rată de reușită, implantul Zimmer preia funcția de rădăcină a dintelui.

În perfectă armonie cu zâmbetul tău

Să rămâi în armonie cu zâmbetul tău, într-o lume condiționată de frică, înseamnă să îți cultivi cu responsabilitate – autenticitatea, sănătatea și ordinea interioară. Zâmbetul real implică toți mușchii feței, durează aproximativ o jumătate de secundă și îți exprimă cel mai convingător charisma. Cu un zâmbet autentic îți răsfeți corpul cu endorfine, răspunzătoare de starea de bine.

Când zâmbim din toată inima, fără complexe estetice și fără dureri dentare, suntem apreciați de cei din jur ca fiind mai prietenoși, mai veseli, abordabili, atrăgători, dar și mai competenți. O dantură impecabilă denotă forță și încredere în propria persoană. În special la adulți, un zâmbet ireproșabil e semnătura echilibrului și a răspunderii pe cele mai înalte standarde stomatologice.

Tehnologiile digitale de estetică și protetică dentară de ultimă generație îți susțin restaurarea dinților degradați sau lipsă – cu recuperarea sănătății orale și refacerea designului zâmbetului tău.

Cele mai sigure și mai performante implanturi dentare, fațete și coroane ceramice îți armonizează trăsăturile generale ale feței (buze și obraji), îndepărtează sensibilitatea dentară, îți îmbunătățesc fonetica (producerea sunetelor) și masticația (mestecarea alimentelor) și îți asigură un zâmbet strălucitor.

(P) 5 aliați în misiunea de a zâmbi din nou

Un zâmbet natural cu dinți de porțelan

Când ai încredere în zâmbetul tău natural cu dinți de porțelan (ceramică dentară) îți recâștigi naturalețea, cândva inhibată din cauza dinților colorați, pătați, sparți, ciobiți, înghesuiți, prea mici sau lipsă. A venit momentul să uiți vremurile în care să sufereai în tăcere, fără să cauți cea mai bună variantă accesibilă pentru tine. Cu experiența medicilor dentiști pasionați de estetică și protetică dentară premium, dedicați noilor tehnologii digitale, vei găsi rapid cea mai bună opțiune pentru tine.

O decizie, o programare și un tratament – aceasta e triada celei mai însemnate schimbări din experiența ta stomatologică, pentru un zâmbet firesc și sănătos. Onorează-ți misiunea de a zâmbi din nou!

Articol oferit de Clinica Stomatologică București DENTALINE.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter