(P) 5 accesorii must-have de vară de la Modivo la mare… reducere

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iulie 2020, 14:51

Unul? Trei? 100? Oricare ar fi stilul tău, accesoriile sunt aroma oricărui cocktail stilistic bine mixat ce nu trebuie să lipsească în această vară de pe lista ta de dorințe.

Accesoriile-statement ale verii se prezintă sub forma unor mari tentații în plin sezon de reduceri și Modivo este aici cu cele mai bune sfaturi de shopping, pentru a te ghida spre cele mai inspirate alegeri.

Pasul 1- ca orice fashionista cu experiență, stabilește-ți un buget și respectă-l. Multipremiatul planner financiar Pete Dunn pune în evidență abilitatea de a te încadra în buget la cumpărături ca o calitate esențială pentru o viață fericită. Pasul 2- fii mereu înaintea tendințelor și cumpără acum se se va purta în următoarele sezoane- mai jos ai lista completă cu cele mai indicate accesorii. Pasul 3- online este mai eficient- adaugă în coșul de cumpărături și oferă-ți un răgaz de câteva ore între alegerea produselor și achiziție. Încă dorești tot ce se află acolo? Cumpără! 

Eșarfa 

De la Chiara Ferragni care o poartă pe cap la cele mai bine îmbrăcate personaje de la casa regală, eșarfa anilor 90 continuă să fluture pe pasarelele urbane ale modei, accesorizând sandale, genți, punând în evidență brățări și având puterea magică de a reinventa orice outfit.

Alege o variantă  casual din in sau bumbac de la Twinset și una cu textură prețioasă de la Marella sau Liu Jo pentru ținutele elegante. A se purta în orice sezon!

Geanta shopper din material textil sau pai

Este perfectă pentru a aduce o briză de vacanță în orice metropolă, atunci când este combinată cu sandale fără toc și rochie midi, lejeră. Indiferent că porți înăuntru un laptop sau prosopul tău de plajă, acest accesoriu a fost promovat stilistic în liga celor mai importante articole pentru următoarele veri. O găsești în colecțiile Roxy și Banana Moon.

(P) 5 accesorii must-have de vară de la Modivo la mare... reducere

Ceasul colorat

Fără ceasuri foarte scumpe la piscină! Stilul relaxat seduce prin accente jucăușe fără a ne obliga la prea mari sacrificii, așa ca lasă ceasul prețios pentru alte ocazii. Modelul impermeabil cu design retro de la Casio este o adevărată declarație de stil de pe riviera franceză până în insulele însorite ale Greciei sau oriunde te vor purta pașii în aceasta vară și te vei putea bucura fără griji de apa sărata și de soarele torid. 

Brățările gypsy

Nu putem menționa ceasul fără câteva brățări rigide cu diverse texturi metalice care să-l însoțească pe încheietura mâinii. Le găsești la Tory Burch, Guess și Patrizia Peppe.

Ochelarii de soare retro 

Supradimensionați, deschiși la culoare și ultra-ușori- idealul ochelarilor pentru următoarele sezoane întâlnește realitatea în colecțiile de la Max Mara și Vogue. Pe lângă faptul că protejează de razele solare o mai mare porțiune din tenul tău, aduc o porție de mister și eleganță oricărei ținute feminine.  Style-tip: lănțișoarele cu care să îi poți purta la gât sunt marele come-back al anului 2021!

Descoperă pe modivo.ro colecțiile de vară ale celor mai relevante branduri cu până la 50% REDUCERE!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter