Cărți de Jules Verne: Oferă-i copilului doză de aventură cu „Cinci săptămâni în balon”

Știai că ”Cinci săptămâni în balon”, una dintre multele cărți de Jules Verne, este de fapt primul roman publicat de faimosul scriitor francez? Chiar dacă au trecut peste 150 de ani de atunci, opera sa continuă să fascineze generații întregi de preadolescenți și adolescenți. Mulți s-au apucat de citit doar datorită operelor lui pline de aventuri fascinante!

Pentru ca al tău copil să se bucure de lectură, trebuie să știi cum să-i alegi cărți de citit. Dacă acestea nu sunt potrivite pentru vârsta lui sau nu sunt interesante, copilul va abandona cititul. Ele trebuie să fie scrise pe înțelesul copiilor, în funcție de vârsta lor și să fie distractive pentru a le atrage atenția.

Cărți de Jules Verne – ”Cinci săptămâni în balon”, o alegere inspirată

Vrei să-l vezi citind sau să-i faci o bucurie dacă deja copilul tău e mare cititor de cărți de Jules Verne? Atunci cumpără-i „Cinci săptămâni în balon”, primul roman al lui Jules Verne, într-o ediție de lux. Este un roman plin de entuziasm și de aventură pe care copiii de la 12 ani în sus îl vor iubi. Subiectul este interesant și distractiv. Explorator englez, Samuel Fergusson face o călătorie pe continentul african însoțit de servitorul său Joe și de prietenul său Dick Kennedy folosind un balon umflat cu hidrogen. Personajele trec prin multe aventuri și pericole, dar își îndeplinesc misiunea. Acțiunea este interesantă încă de la prima pagină. Cartea în ediție de lux va fi disponibilă online pe colectii.libertatea.ro si la toate punctele de difuzare a presei începand cu 18 iunie, la prețul de doar 39,33 RON. O vei putea comanda online de pe colectii.libertatea.ro: colecția Jules Verne.

Cărți de Jules Verne: Oferă-i copilului doză de aventură cu "Cinci săptămâni în balon"

 

Cărți de Jules Verne potrivite pentru copii

Colecția Jules Verne este perfectă pentru copiii dornici de aventură și de întâmplări fantastice, dar și pentru părinții care doresc să-și convingă copiii să citească. Dacă vrei să-i deschizi gustul spre lectură, atunci trebuie să-i cumperi cărți de Jules Verne. Poți începe cu ”Cinci săptămâni în balon”, ediția nr. 4, disponibilă online pe colectii.libertatea.ro și la toate punctele de difuzare a presei începând cu 18 iunie. Ori poți opta pentru oricare dintre cărțile din colecția Jules Verne deja apărute de la colecții.libertatea, cum sunt: Ocolul pământului în 80 de zile – ediția nr. 1,  ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2 sau ”Copiii Căpitanului Grant. America de sud” – ediția nr. 3. Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea. Colecția va avea 30 de ediții, cu posibilitatea de a se extinde la 40-50 de ediții.

 

Informații utile despre Jules Verne

Unde s-a născut Jules Verne?

Jules Verne s-a născut la Nantes în 1828 și a murit la Amiens în 1905. Scriitorul francez este recunoscut ca o referință în literatura pentru copii, mai ales ca o influență asupra genului science-fiction.

Câte cărți a scris Jules Verne?

Jules Verne a scris în jur de o sută de romane, precum și povestiri și piese de teatru. Din seria de ”Călătorii extraordinare” fac parte 62 de romane, scrise de-a lungul a 20 de ani. Editorul lui Jules Verne, Pierre-Jules Hetzel, a publicat în 1863 primul roman din serie, ”Cinci săptămâni în balon”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter